Ján Koleník radikálne zmenil imidž: Šokuje vás, aké má dlhé vlasy a bradu!

Prečo sa odhodlal k tejto zmene?

Režisér Dušan Rapoš začal nakrúcať novú rozprávku Když draka bolí hlava. Podľa rozprávkovej knižky napísal scenár a s producentom Petrom Šiškom pracujú na filmovom spracovaní. Na pľaci sa objavil aj obľúbený slovenský herec Ján Koleník, ktorý si zahrá kráľa. Fanúšikovia sa môžu tešiť na Jankovu novú vizáž, pretože v rozprávke vystupuje s dlhými vlasmi, bradou a fúzami. Po boku mu stojí kráľovná, ktorú stvárňuje Zuzana Mauréry. Obidvom to v dobových kostýmoch veľmi pristane. Koleník si užíva aj krásne prostredie, kde sa rozprávka nakrúca a cíti sa tam ako v raji.

​Premiéra rozprávky je naplánovaná k 100. výročiu vzniku Československa. Príbeh je zaujímavý aj tým, že symbolicky spája slovenských aj českých divákov, pretože každá hlava draka hovorí iným jazykom - jedna po slovensky a druhá po česky. Barborka a Tomik trávia prázdniny u starých rodičov, kde sa tvrdo pracuje a pomáha im aj dvojhlavý dráčik Čmoudík, ktorý im porozpráva ako vzniklo kráľovstvo Draka.

Zdroj: instagram/Ján Koleník

​Janka Koleníka určite poznáte aj s obľúbenej kriminálky Za sklom, kde sa zhostil jednej z hlavných úloh. Vyšetrovateľ Noro, ktorý so svojím kolegom Maxom rieši nebezpečné zločiny a prepojenie mafie na politikov.

Všetky epizódy seriálu Za sklom si môžete pozrieť v našom bezplatnom archíve.