V Za sklom 3 sa chystá veľká svadba: Šaty krásnej nevesty vám vyrazia dych!

V obľúbenej kriminálke bude poriadne veselo. Bývalý vyšetrovateľ Babka sa žení a na jeho svadbe nesmú chýbať politici, policajti a členovia vyššej spoločnosti.

V seriáli Za sklom 3 je poriadne horúco. Po vražde novinára a vyšetrovateľky Hany sa na prasacej farme našla ďalšia mŕtvola. Dôležití ľudia nestíhajú maskovať stopy a hrozí, že niekto z nich urobí chybu, ktorá ich odhalí. Medzi políciou a novinármi prebiehajú prvé pokusy o vybudovanie vzájomnej dôvery, ktorá je podmienkou pomoci pri vyšetrovaní. Polícia získa nové dôkazy aj v prípade Badalu, no ani to nestačí. Objavujú sa stopy, ktoré diskreditujú vyšetrovateľov a Zora sa stráca v tom, ktorému z nich má veriť.

​Bývalý vyšetrovateľ Braňo Dušan prezývaný Babka dosiahol nedávno kariérny postup a pracuje ako inšpektor Ministerstva vnútra SR. Stretáva sa s vysoko postavenými ľuďmi a na narodeninovej oslave sa spoznal so Svetlanou Javorovou, ktorá ho očarila natoľko, že sa stane jeho manželkou. Z charizmatickej tmavovlásky je pôvabná nevesta a na ich svadbe nesmú chýbať vplyvní ľudia a najvyššia smotánka. 

​Sledujte seriál Za sklom 3 v dvoch epizódach po sebe v utorok o 20:35 hod. na JOJke!