Ján Koleník prezradil, ako trávi Vianoce: Prečo sú pre neho tieto sviatky výnimočné?

Vianoce sú najkrajšie sviatky v roku a každý sa teší na sladké ničrobenie, chutné dobroty a čas strávený v kruhu najbližších. Pre Jána Koleníka sú tieto dni špeciálne, pretože trávi Vianoce v Bratislave so svojou rodinou.

Ján Koleník je obľúbený slovenský herec, ktorý má charizmu a sexepíl na rozdávanie. Všade kam vkročí, je okamžite stredobodom pozornosti a ženy z neho nevedia spustiť oči. Jánovi v poslednom období ide karta a diváci ho poznajú nielen z divadelných dosiek, ale aj zo seriálov či filmov, ktoré bodujú na televíznych obrazovkách. Koleník má za sebou náročný pracovný rok a už sa nevie dočkať, kedy si oddýchne a neskutočne sa teší na najkrajšie sviatky v roku. ,,Tieto Vianoce som celú rodinu pozval do Bratislavy, nech prídu oni za mnou," prezradil herec.

​Koleník rád obdarúva svojich najbližších, no pre seba nikdy žiadne darčeky nechce. Charizmatický herec zabezpečí vianočný stromček a o nič iné sa už nestará. ,,Ja nevarím, nebaví ma to a nemám k tomu vzťah. Nech ma obslúžia, ja celý rok patrím národu, tak nech sa niekto o mňa postará," smeje sa Koleník. Nuž, každý oslavuje Vianoce po svojom, a preto prajeme Jankovi krásne sviatky v kruhu najbližších, nech si poriadne oddýchne a načerpá sily do nového roka 2020.

View this post on Instagram

? @antonkarpita #actor @jan_kolenik

A post shared by Jan Kolenik OFFICIAL (@jan_kolenik) on