Tomáš Maštalír radikálne zmenil imidž: Aha, s novým sexi výzorom omladol o 10 rokov!

Už dlhé roky patrí k najatraktívnejším hercom a jeho fanúšičky na ňom idú oči nechať. Napriek tomu sa samotný herec za sexsymbol nepovažuje a tento status ho skôr privádza do rozpakov.

Herec Tomáš Maštalír je tajným snom mnohých fanúšičiek, ktoré ho považujú za sexsymbol. Vyrysované telo, uhrančivý pohľad a neuveriteľná charizma. To sú hlavné atribúty, z ktorých sú dámy namäkko. Kvôli nakrúcaniu výpravného historického seriálu Slovania a mnohým iným projektom si zapustil hustú bradu a fanúšičky tak ohuroval drsniackym imidžom. Tomu je však koniec.

Kým mnohí páni zo slovenského šoubiznisu si počas korony nechali narásť dlhé brady, fúzy či vlasy, Tomáš urobil presný opak. Oholil si bradu a tento nový výzor ho už na prvý pohľad omladil aj o desať rokov a pridal mu na sexepíle.Keď sa potíš vo fitku a potom zistíš, že sa vlastne škeríš preto, lebo sú tu aj takíto sexi chlapi ako Tomáš Maštalír,“ napísala fitneska Zora Czoborová na sociálnej sieti, na ktorej sa s fanúšikmi podelila o spoločnú fotku so sexi hercom. Ten sa s ňou odfotil vo fitnesscentre, v ktorom zrejme obaja cvičia. Ešte, že Maštalírove fanúšičky nevedia, ktoré fitko to je, lebo by v ňom zrejme mali poriadny nával obdivovateliek.

Foto s novým imidžom nájdete v galérii: