Zuzana Mauréry sa strácala pred očami! Dôvodom jej rapídneho schudnutia bola zákerná rakovina!

Obľúbená herečka Zuzana Mauréry sa v čase pandémie nebezpečného koronavírusu poriadne zmenila. Brunetka riadne schudla, ale nebolo to cielené. Práve naopak, kilogramov sa zbavila, pretože sa trápi.

​Zuzana Mauréry bola schudnutá už pred nejakým časom a mnohí si všimli, že jej to neskutočne pristane. Avšak herečka sa nezbavovala kilogramov cielene. Jej rapídny úbytok váhy spôsobilo ochorenie jej mamy. Tá bojovala s onkologickým ochorením. Keďže mama je vždy len jedna, Zuzana sa o tú svoju bojí, čo sa odrazilo na jej schudnutom vzhľade. "Urobila som deal s ´horným manažmentom´, že kým mama nebude zdravá, nebudem jesť sladké. Mala som motív, cez ktorý nejdú vlaky. Vzdala som sa svojej Achillovej päty, toho, čo mi robí najväčší pôžitok a je mojou najväčšou hrozbou. Každý, keď má prázdno v duši, tú dieru potrebuje niečím zapchať a každý ju zapcháva niečím iným," vysvetlila herečka v rozhovore pre rádio Expres.

Našťastie Zuzanina mama nad zákernou rakovinou vyhrala. "Keď mama prišla od onkológa raz domov a hovorí, že už tam nemám, čo tam mala, tak sa ma hneď spýtala: ´A teraz čo, začneš jesť sladké? Po čase som znovu začala, lebo taký bol deal. Je to hlavne jej zásluha, ale všetko sa ráta," prezradila. Z pozitívnych lekárskych výsledkov svojej mamy sa herečka patrične teší a preto sa na jej tvári objavuje aj čoraz častejšie úsmev.

Zuzana Mauréry Jedna z hlavných postáv čiernej komédie Hrobári si na túto príležitosť zvolila elegantné, ale zároveň mladistvé bodkované šaty. Šmrnc len podtrhol roztomilý náhrdelník s čerešničkami. Zdroj: Profimedia