Duchonka titul

Ani Duchonka nesklamala

Najväčší letný festival je v plnom prúde. Na Duchonke sa zabávali aj tváre známe z obrazoviek TV JOJ.

Tisíce zabávajúcich sa ľudí, desiatky účinkujúcich a niekoľko tvárí známych z obrazoviek TV JOJ – tak to tento rok vyzeralo na najväčšom hudobnom festivale Orange JOJ Music Summer Duchonka. Tento rok okrem dobrej nálady panovalo aj dobré počasie. „Konečne bolo teplo. Ja síce nie som festivalový typ, ale absolvovala som Domašu, Ružinú a aj Duchonku. A výborne som sa s ostatnými zabavila,“ prezradila na margo poslednej akcie redaktorka Silvia Mračnová.  

Dav sa podľa reportérky výborne zabával a každý si našiel to svoje. „ A niekto našiel aj nás a prišiel si pre autogram. Záujemcov bolo veľa. Niektorí mali špecifické požiadavky. Chceli podpis na hruď, alebo nohu,“ hovorí s úsmevom.

Ak ste neulovili autogram Prca z Mafstory, redaktorov Nory Hamar – Duckej, Valéra Ferka, Silvie Mračnovej či Martiny Molčanovej, alebo herečiek Andy Karnasovej,  Zuzky Vačkovej či Zuzany Marušinovej, prípadne Petry Palevičovej, Janky Buršákovej alebo Milky Lörinczovej či Juraja Štubniaka zo Súdnej siene, nezúfajte! Príjemná zostava aj iných známych tvárí sa chystá aj na posledný z festivalov Orange JOJ Music Summer. Tešíme sa na vás už 19.-20. augusta na Orave!