borovský FB

Farmár hľadá ženu koncom októbra, Dexter s novými sériami!

František Borovský odpovedal na ďalšie vaše otázky.

Pýtajte sa generálneho nie je len výzva, ale aj pravidelná relácia na Huste.tv, v ktorej generálny riaditeľ Jojky, František Borovský, odpovedá na všetky vaše dotazy. V poslednom pokračovaní maratónu otázok prezradil aj to, kedy sa začne vysielať Farmár hľadá ženu, či sa na obrazovky vráti Dexter a otvoril aj tému vysielania v HD!

Druhá séria úspešnej šou Farmár hľadá ženu, ktorá minulý rok dosahovala vysoko nadpriemerné výsledky sledovanosti, sa na Jojku dostane koncom októbra. Aj tento raz ňou bude sprevádzať dvojnásobná mamička Aneta Parišková, o komentár sa opäť postará Michal Hudák. "Aneta je dobrá v tom, čo robí a Mišo je výborný v komentároch, ktoré chceme zachovať, mali sme na ne skvelé ohlasy," povedal generálny k otázke, prečo komentáre nenahovorí Aneta Parišková.

Borovský tiež stihol potešiť všetkých priaznivcov seriálu Dexter. Ten sa vráti na Plusku nielen s reprízovými, ale aj novými časťami. "Na Joj Plus odvysielame všetky série, ktoré budú k dispozícii," potvrdil. Dexter si návrat na slovenské obrazovky určite zaslúži. Uznanie sa mu dostáva nielen medzi divákmi, ktorí jeho kvalitu hodnotia na najznámejších filmových databázach cez 90%, ale aj u odbornej verejnosti. Množstvo nominácii na najrôznejších odovzdávaniach cien mu prinieslo napríklad dva Zlaté glóbusy a viac než 30 iných ocenení.

Na ďalšie otázky, aj o vysielaní Joj a Joj Plus vo vysokom rozlíšení, dostanete odpovede vo štvrtom pokračovaní relácie Pýtajte sa generálneho.