Topánkovníky, o akých tajne sníva každá žena: Z týchto zbierok zblednete závisťou!

Ktoré slávne dámy sú posadnuté topánkami?

Väčšina žien je zaťažená na pekné topánky, no len hŕstka z nich je nimi doslova posadnutá. Topánkové maniačky často nakupujú v duchu hesla „topánok nie je nikdy dosť“. Túto teóriu však nerazia len bežné „smrteľníčky“ ako my, ale aj celebrity, ktoré majú svoju slabosť jednoduchšiu, pretože nemusia riešiť cenu jedného páru. Často sa preto stáva, že ich topánkovníky sú ako vystrihnuté z obchodu s obuvou. V mnohých prípadoch jednotlivé poličky zdobia stovky párov od popredných návrhárov a renomovaných značiek za astronomické sumy, o akých sa nám ani len nesníva.

Medzi takéto dámy patria napríklad speváčka Christina Aguilera (jej topánkovník predstavuje celú miestnosť, v ktorej má rebrík!), herečka Jessica Alba, speváčka Mariah Carey (jej topánkovník sa rozkladá v niekoľkých miestnostiach!!!), dizajnérka a stylistka Rachel Zoe či herečka Julianne Moore. Pýtate sa, či nemajú pri týchto počtoch v topánkovníkoch aj dva rovnaké páry? Samozrejme, že majú, no mnohé slávne ženy to robia náročky. Ak totiž natrafia na pohodlný strih topánky s dobrým sklonom podpätku, kúpia si ich rovno v niekoľkých farbách. Pokochajte sa pohľadom na hviezdne topánkovníky v priloženej galérii!

Topánková maniačka Julianne Moore hrá jednu z hlavných postáv vo filme Stratený svet: Jurský park, ktorý na JOJke vysielame o 20:35!

Zdroj foto: Profimedia, Pinterest.com, InStyle, Elle

Autor: Lenka Filipová