Rachel McAdams amnézia

Rachel McAdams amnéziou netrpela len vo filme Manželský sľub!

Vedeli ste o tom?

Film Manželský sľub je inšpirovaný príbehom manželského páru Carpenterovcov, ktorých láska bola kruto skúšaná. Krickitt Carpenter, ktorá trpí amnéziou po tom, ako mala s manželom dopravnú nehodu sa niekoľkoročné spomienky vymazali a nikdy sa už nevrátili. Hlavní protagonisti Rachel McAdams a Channing Tatum sa pred a behom natáčania stretávali s Krickitt a jej manželom Kimom, aby čo najpresnejšie stvárnili ich príbeh a dokázali sa vcítiť do tejto nepríjemnej situácie.

Pre Rachel McAdams však nebol tento film jediný snímok, kde stvárnila postavu, ktorá trpela určitou formou amnézie. Tým prvým je Zápasník jednej lásky, kde na sklonku života jej postava opäť bojuje s touto diagnózou. Rachel nám stále dokazuje, že sa dokáže zžiť s ktoroukoľvek postavou, či už je to zákerná blondínka, milujúca manželka, ktorá celý film čaká na svojho muža cestovateľa alebo žena skúšaná životom.

Nenechajte ujsť film Manželský sľub, ktorý je podľa skutočnej udalosti a stvárňuje, ako silná dokáže byť láska medzi dvomi ľuďmi už dnes o 20:35 na PLUSke!

Autor: Paulína Ištvancová