a8c581603778028341befe375b03db52.jpg

Dennis Quaid sa opäť rozvádza: Do tretice všetko dobré u neho bohužiaľ neplatí!

Čo bude s jeho deťmi?

Americký herec Dennis Quaid a jeho manželka Kimberly podali žiadosť o rozvod – znovu. Po dvanástich rokoch manželstva sa dvojica rozhodla, že aj napriek snahe niekoľkokrát zachrániť ich vzťah sa rozdiely medzi nimi nedajú zniesť. Rozvodové konanie začalo už po tretíkrát. So správou prišiel 62-ročný herec, ktorý sa na internete vyjadril: „Po starostlivom zvážení sme sa ja a Kimberly rozhodli ukončiť naše 12-ročné manželstvo.“ Zatiaľ manželia plánujú zostať priateľmi a spoločne sa podieľať na výchove ich osem ročných dvojčiat, Thomasa a Zoe.

Po prvýkrát prišla v októbri 2012 s rozvodom Kimberly, ktorá si to nakoniec rozmyslela a rozvodové papiere po mesiaci stiahla. V ten istý rok v decembri však podal žiadosť o rozvod herec Dennis, ale potom sa im podarilo nezhody urovnať a vyzeralo to, že pár už dokáže spolu vychádzať. Opak je pravdou a dvojica sa rozhodla si majetok rozdeliť a podľa posledných správ každý požiadal o výhradnú starostlivosť o spoločné deti.

Kimberly je už tretia Dennisova manželka. Bol ženatý s herečkami P. J. Soles a Meg Ryan, s ktorou má 24-ročného syna Jacka.

Film Let Fénixa s hercom Dennisom Quaidom a mnohými ďalšími zvučnými menami môžete sledovať dnes o 20:45 na PLUSke!

Autor: Paulína Ištvancová