Jean Reno

Jean Reno spôsobil u našich susedov rozruch: Všetky oči boli na ňom!

Čo u nich robil?

Francúzsky herec navštívil začiatkom tohto mesiaca našich českých susedov, aby si prevzal cenu za svoju skvelú hereckú kariéru. Jean sa správal ako obyčajný človek, poskytoval rozhovory a ako jeden z mála dokonca rozdával podpisy. Bolo z neho cítiť, že pokora a skromnosť mu nechýbajú aj napriek tomu, že vo svojom živote dosiahol naozaj veľa. Priznal, že už ako desať ročný túžil byť hercom, ale skôr ho ťahalo divadlo. Sám sa považuje za divadelného herca, pretože tam začínal a miluje vôňu javiska. Keď sa už dostal k filmom, vždy si ich vyberal nie podľa role, ale podľa ľudí, s ktorými počas nakrúcania spolupracoval. Stretnutie s režisérom Lukom Bessonom považuje za osudové a preto s ním nakrútil niekoľko filmov. „Vždy, keď máte úspech, je to vďaka ľuďom, s ktorými sa stretnete. Náš prvý film zmenil naše životy,“ vysvetlil ich dlhoročný vzťah.

Najkrajšiu myšlienku, ktorou sa riadi celý život a dá sa to chápať ako jeho recept je, že byť hercom a byť slávny sú dve veci: „Túžba presláviť sa môže človeka aj zničiť. Hlavne musíte hrať radi a to, či ste slávny, je vedľajšie.“

Herec Jean Reno s neuveriteľnou charizmou a príjemným vyžarovaním zavíta na naše obrazovky už dnes o 20:35 vo filme Záťah na PLUSke!

Autor: Paulína Ištvancová