Charlize Theron

Do vienka dostali nielen talent, ale aj krásu: TOP 5 najkrajších herečiek, ktoré ocení nielen mužské pokolenie!

Ktoré to sú?

Na celom svete sa nájdu milióny žien, ktoré dokážu chlapom vyraziť dych svojou krásou. My sme zostavili rebríček TOP 5 najkrajších herečiek, ktoré vedia upútať nielen svojím výzorom.  

Monica Belluci:

Prvé meno na našom zozname najkrajších herečiek je talianska modelka a herečka, Monica Bellucci. Napriek tomu, že má 51 rokov nestratila svoj sexepíl ani príťažlivosť a svoju krásu by mohla ešte rozdávať.

Kate Upton:

Americká modelka a herečka Kate Upton získala za svoj vzhľad celosvetové uznanie po tom, ako sa objavila v jednom športovom časopise. Od tej doby sa táto nádherná dáma objavila na obálkach niekoľkých medzinárodných časopisov.

Angelina Jolie:
Americká herečka, režisérka a manželka Brada Pitta, Angelina Jolie sa už niekoľko rokov nepretržite objavuje v rôznych zoznamoch najviac žiaducich a krásnych žien vo svete. Takže sme ju logicky nemohli vynechať ani my, pretože o jej krásne nemôžeme pochybovať.

Charlize Theron:
40 ročná herečka, producentka a modelka, Charlize Theron sa preslávila v roku 1990 vďaka jej vynikajúcim  výkonom vo filmoch ako Mocný Joe Young, Diablov advokát a Monštrum.

Scarlett Johansson:

Rebríček TOP 5 najkrajších herečiek nám uzatvára Scarlett Johansson. Americká modelka a herečka je široko-ďaleko považovaná za jednu z najaktuálnejších a najpríťažlivejších sexsymbolov v Hollywoode.

Krásnu Charlize Theron môžete sledovať vo filme Prometheus už dnes o 20:45 na PLUSke!

Autor: Paulína Ištvancová