Bow Wow

Novinka C.S.I. Cyber: Z mladého rapera, ktorému pomáhal aj Snoop Dog, sa stala seriálová hviezda!

Spoznávate ho?

Shad Gregory Moss bol v hudobnom priemysle takmer celý svoj doterajší život. O rap sa začal zaujímať už ako batoľa a už vo veľmi mladom veku pritiahol pozornosť aj známeho Snoop Dogga, ktorý mu dokonca dal prezývku "Lil' Bow Wow". Za jeho pomoci vydal viacero albumov a niektoré skladby boli aj komerčne úspešné. V roku 2002 si zmenil meno na Bow Wow, pretože sa chcel dištancovať od svojho mladšieho ja.

Bow si svoje meno vybudoval do takej miery, že bol idolom dospievajúcich dám, k čomu mu prispieval aj výzor slušného a talentovaného umelca. Ako to však ale býva, nič netrvá večne. Jeho fanúšikovia dospeli, vyzreli a jeho popularita začala pomaly klesať, čomu sa pri tak veľkej konkurencii ani nečudujeme.

Ak sa už raz do tohto šoubiznisového sveta dostanete a darí sa vám, nechcete odtiaľ odísť. Preto sa dnes už 29 ročný Bow snažil hľadať inú cestu, čo sa mu aj podarilo. Najnovšie ho môžete sledovať na JOJke v kriminálke C.S.I.: Cyber, kde hrá jednu z hlavných postáv, Brodyho Nelsona. Za jeho výkon v tomto seriáli bol chválený od mnohých kritikov a hlavne fanúšikov.

Sledujte kriminálny seriál C.S.I. Cyber už dnes o 23:00 na JOJke!

Autor: Paulína Ištvancová