Tajomné zlo

Mrazivá sobota na JOJ-ke!

TV JOJ pre vás pripravila sobotu plnú príjemného mrazenia, adrenalínu a akcie.
Hoci je polovica januára, zima sa nám akosi vyhýba. Ak sa však chcete príjemne schladiť doma pri televíznej obrazovke, dnes máte ideálnu možnosť! TV JOJ pre vás pripravila skutočne mrazivú sobotu. Už od predpoludnia až do neskorej noci na vás čakajú filmy plné akcie, napätia, adrenalínu a nebude chýbať ani naozaj krutý mráz!

10:15 Ľadová katastrofa 

(Arctic Blast)
Australsko-kanadský katastrofický thriller (2010)
Skupina vedcov musí vyriešiť problém ľadovej hmly, ktorá ničí pozemskú atmosféru a zabíja ľudí. Katastrofa sa však šíri desivou rýchlosťou. Pri zatmení Slnka zasiahne Zem obrovský výbuch superchladného vzduchu, ktorý zapríčinilo globálne otepľovanie, čo vyvolá katastrofálny reťazec udalostí a hrozí, že našu planétu ovládne svet ľadu a nastane nová doba ľadová. Vedci pod vedením Jacka Tatea sa pokúšajú zachrániť planétu skôr, kým na nej úplne nezamrzne všetok život.
12:00 Vražda v mojom dome 
(Murder in My House)
Kanadský thriller (2006)
Má nový dom a nového muža... Čie temné tajomstvo je nebezpečnejšie? Lauren Kesslerová, renomovaná autorka kníh pre deti, je úspešná žena s dobre ukrývanou minulosťou. Spolu so svojím otcom Stanom Douglasom, penzionovaným prokurátorom, sa presťahujú do rezidenčnej štvrti vo Philadelphii, aby tu naštartovali nový život. Ich dom je nádherný, Lauren sa spriatelí s očarujúcim susedom Brianom Ellisom a všetko sa zdá perfektné. Postupne však vyjde najavo, že bývalého majiteľa domu v jednej z izieb brutálne dobodala na smrť jeho manželka Amanda Whitmanová, ktorá je za tento zločin vo väzení. Okolo vraždy je však niekoľko nezrovnalosti, ktoré sa Stan rozhodne objasniť. Navyše Lauren nevie, že jej milenec Brian máva halucinácie a nebezpečný sklon zabíjať ľudí. Stan ani Lauren netušia, aké nebezpečenstvo im hrozí.
13:40 Smrtonosná pasca 
(Die Hard)
Americký akčný film (1988)
Bruce Willis ako legendárny policajt John McClane bez zbrane a topánok zachraňuje rukojemníkov lupičskej drámy, ktorú rozpútal zločinec Alan Rickman v losangeleskom mrakodrape, aby sa zmocnil cenných papierov v hodnote 640 miliónov dolárov. 
16:15 Fantastická štvorka 
(Fantastic Four)
Americký akčný fantazijný film (2005)
Pre celý svet sú Fantastická štvorka. Astronauti, hrdinovia, celebrity. Sebe navzájom sú si rodina. Dôsledky genetických mutácií štyroch astronautov, ktorých zasiahlo silné kozmické žiarenie, sa začnú prejavovať čoskoro po návrate na rodnú planétu. Dr. Reed Richards získa schopnosť ľubovoľne naťahovať svoje telo a prijme prezývku Mr. Fantastic. Sue - teraz Invisible Woman - sa dokáže zneviditeľniť a vytvárať pevné silové polia. Johnny vďaka svojej schopnosti vzplanúť a kedykoľvek vzlietnuť sa stane známym ako Human Torch. A Ben, ktorého transformácia je najšokujúcejšia, sa premení v nadľudsky silné monštrum s oranžovou kožou, ktorá je tvrdá ako kameň - Thing. Mecenáš celého projektu, magnát Victor Von Doom, bohužiaľ, tiež prešiel premenou a stal sa z neho smrteľne nebezpečný zloduch, ktorý si práve pripravuje pôdu na boj impozantných rozmerov.
22:20 60 sekúnd 
(Gone in Sixty Seconds)
Americký akčný thriller (2000)
Nicolas Cage ako bývalý legendárny autičkár Memphis Raines je v súčasnosti na zaslúženom odpočinku, ale musí sa opäť vrátiť k remeslu a ďalej kradnúť autá, ak chce zachrániť svojho mladšieho brata Kipa, ktorý sa zaplietol s nebezpečným mafiánskym bossom Calitrim. Samozrejme, že Memphis veľkolepú lúpež nemôže zvládnuť sám, musí si zohnať starý tím. Na dôvažok, nielenže majú súperov v konkurenčnom gangu, ale sleduje ich aj polícia.  
00:40 PREMIÉRA: Tajomné zlo 
(Deathwatch)
Britsko-nemecký vojnový horor (2002)
Niekoľko britských vojakov po útoku na nepriateľské pozície zablúdi v hmle a ocitnú sa pri nemeckom zákope. Vojak Charlie Shakespeare sa pozerá na svojich vyčerpaných kamarátov a telá, ktoré zostali po bitke ležať bez života. Jediný Nemec, ktorý je ešte živý, ich prosí, aby ho so sebou vzali preč. Kapitán Bramwell Jennings však rozhodne, že zákop musia obsadiť a vydržať do príchodu posíl. V podzemných tuneloch, stratení na nepriateľskom území, čakajú na spasiteľa. Nikto však neprichádza a noc spolu s beznádejou sa znášajú na krajinu... Alebo tu už niekto je? Niekto, kto sa usiluje o ich životy?