Najväčšie šou má JOJka: Pozrite si zostrih toho najlepšieho, čo sme vám priniesli!

Pamätáte si na všetky?

Pozrite si prehľad tých najväčších šou, ktoré sme vám priniesli. 

Hviezdy na ľade (2006)
Zábavno-súťažná šou, ktorá nemá vo svojej kategórií konkurenciu. Osobnosti slovenského showbiznisu, ako Diana Mórová, Marián LabudaKarin Haydu, Janko Lehotský a další, vytvorili spolu s profesionálnymi krasokorčuliarmi dvojice, ktoré sa prebojovávali cez kolá až do finále, kde mali šancu získať titul kráľ / kráľovná ľadu. Hviezdy mali tvrdé tréningy pod osobným vedením majstrov sveta v krasokorčuľovaní Radky Kovaříkovej a Reného Novotného.

Show Dance (2010)
Tanečná šou, v ktorej sa predviedli ďalšie zvučné mená našej televízie. Zuzana Mauréry, Ján Koleník, Peter Batthyány a ďalší sa predviedli našim divákom ako dokonalí zabávači či tanečníci. Počas celej šou vládla uvoľnená atmosféra, väčšia dynamika a ostrejší, či ironický humor. Moderovali ju Matej „Sajfa“ Cifra a Zuzana Fialová.

Hudobná horúčka (2007)
Písal sa rok 2007 a ostrieľaný moderátor z rádia Matej „Sajfa“ Cifra moderoval hudobnú šou. Zábava, ktorá priniesla príjemné a nostalgické spomienky na to najlepšie z hudby 90-tych rokov.

Československo má talent (2010 – súčasnosť)
Tak toto áno! Táto šou si vás získala najviac. Od prvého ročníka, ktorý sa vysielal ešte v roku 2010 ubehlo už skoro 7 rokov a my sme vám priniesli už 6 sérií. Prvé 4 ročníky moderovala dvojica Martin „Pyco“ Rauch s Jakubom Prachařom, potom ich vymenili Marcel Forgáč a Milan „Junior“ Zimnýkoval. V porote sú základom Jaro Slávik a Lucie Bílá, pri ktorých sa vystriedali Jan Kraus, Martin Dejdar, Leoš Mareš a momentálne už dva roky veľa nich sedia Jakub Prachař a Diana Mórová. Počas týchto rokov sme našli 6 talentov, ktorý túto súťaž vyhrali a odniesli si domov výhru. Prvý ročník vyhral Dae Men (akrobacia), za ním nasledoval Atai Omurzakov (scénický tanec), Jozef Pavlusík (operný spev), Miroslav Sýkora (operný spevák), Gyöngyi Bodišová (spev) a posledný víťaz boli dievčatá z Act4Slovakia.

Tanec snov (2015)
Ktosi múdry raz povedal, že si musíme navzájom pomáhať. Mal pravdu. Televízia JOJ už túto jar uvedie novú tanečnú šou s názvom Tanec snov, v rámci ktorej nebudeme len tancovať, ale hlavne pomáhať. V šou budú súťažiť tanečné páry zložené z celebrity a človeka, ktorý prišiel vytancovať sen niekomu blízkemu. Pre krásnu myšlienku sa na tanečný parket postavia tieto celebrity: moderátorka Adriana Kmotríková, modelka Andrea Heringhová, herečka Diana Mórová, prvá Miss Československa Ivana Christová, speváčka Kristína Peláková, spevák Mário Kuly Kollár, herec Ján Dobrík, raper Ramon Rakby Beňo a herec Lukáš Latinák.

XFactor (2014)
Od svojej premiéry v roku 2004 sa formát X Factor stal natrvalo najsledovanejšou šou v Británii, kde tento rok vstúpil už do desiateho ročníka. Šou lámala divácke rekordy aj v ďalších krajinách. Spevácka súťaž bola určená pre mladé aj staršie talenty, jednotlivcov, dvojice, či skupiny – pre všetkých, ktorí majú  výnimočný hlas, vedia sa pohybovať na pódiu a vystupovať pred ľuďmi, no predovšetkým pre tých, ktorí majú legendárny faktor X – teda charizmu alebo nepomenovateľný element, ktorý robí z obyčajného speváka hviezdu. Víťazom tejto šou sa stal Peter Bažík, ktorý dodnes produkuje hudbu a koncertuje.

IQ test národa (2003)
V jej najväčšej sláve sa stala nasledovanejšou a najúspešnejšou šou na Slovensku. Dosiahli sme v tej dobre rekord, kedy sme mali najdlhší priamy prenos šouprogramu v histórií slovenských televízií. Šou, v ktorej súťažili skupinky ako učitelia, policajti a ďalší, proti sebe a snažili sa dokázať, kto z nich má väčšie IQ.

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora