TOP zaujímavosti o filme Grizly: Mal tam hrať aj Paul Walker!

Poďte sa spolu s nami báť!

​V mestečku na Aljaške začne vyčíňať neľútostný medveď grizly, čo obyvateľov rozhodne nenechá chladnými. Na pomoc preto zavolajú šerifa, ktorý sa vydá spolu s manželkou ekologičkou hľadať zúrivého obrovského medveďa do lesa. Namiesto nej ale medzi stromami narazí muž zákona na svojho brata, bývalého zločinca, s ktorým si už dávno nemá čo povedať. Obaja sa razom ocitnú na úteku pred obrovským medvedím zabijakom. Z lovca sa tak razom stáva lovná zver. V trileri je až cítiť silu prírody a pach krvi, ktoré zdvihnú nejedného diváka z pohodlného gauča. Boj o prežitie bude napínavý do poslednej sekundy. Kto zvíťazí? Korisť či lovec? A kto je korisť a kto lovec?

Zaujímavosti filmu:

Pôvodný názov projektu Red Machine je odkazom na environmentalistu a dokumentaristu Timothyho Tredwella známeho pod prezývkou Gizzly Man, ktorý veľkú časť svojho života prežil medzi medveďmi. O svojich zážitkoch rád rozprával a zmienil sa aj o medveďovi, pred ktorým mal skutočný strach. Z rešpektu mu dal meno The Big Red Machine. V roku 2003 sa Tredwell spolu so svojou priateľkou vydali do národného parku Katmai, kde muža s najväčšou pravdepodobnosťou zabil práve tento grizly.

O film prejavil záujem aj Adrien Brody, ktorý ho chcel produkovať a zahrať si aj jednu z hlavných úloh. Dokonca sa stretol s Gerardom Butlerom, aby ho získal do úlohy brata. Neskôr ale jeho záujem opadol.

Postava Kaley dostala svoje meno podľa scenáristovej kamarátky Kaley Cuoco-Sweeting známej zo seriálu The Big Bang Theory.

Vo filme sa mal objaviť aj už zosnulý Paul Walker.

Tagy: Grizly