Spravodajstvo, Panelák, Kosti

Najsledovanejšou televíziou bola v stredu večer TV JOJ

Jednotkou boli Súdna sieň, Noviny JOJ, Panelák i Kosti!
Pozíciu najsledovanejšieho spravodajstva na trhu včera opäť získala TV JOJ. Spravodajstvo KRIMI dosiahlo podiel 33,4%, jednotkou na trhu boli Noviny TV JOJ s podielom 33,4%, ktoré v sledovanosti predstihli konkurenčné hlavné spravodajstvo. Najlepšie počasie bolo v stredu najsledovanejším programom dňa zo všetkých televízií s podielom 35,7%. Opäť sa darilo aj poludňajšiemu spravodajstvu Noviny o 12, ktoré bolo rovnako jednotkou na trhu. 
Podvečer televízne obrazovky suverénne ovládla Súdna sieň, včera s podielom 31,6% a opäť s takmer dvojnásobnou sledovanosťou ako konkurencia. Večer bol úspešný seriál Panelák, ktorý bol jednotkou na trhu s podielom 30%. Ešte úspešnejší bol v mestách, kde podiel dosiahol 34,2%. Darilo sa aj nasledujúcemu seriálu Kosti, ktorý aj napriek repríze dosiahol nadpriemerný podiel 25,9% a postavenie jednotky na trhu. Aj Kosti boli ešte úspešnejšie v mestách, kde podiel dosiahol 31,2%. Reality šou Hotel Paradise bola tradične najsilnejšia medzi mladými divákmi (15-34), na ktorých primárne cieli. V tejto cieľovej skupine dosiahla podiel 30,8%.
Televízie JOJ a PLUS získali v stredu 20. júna 2012 spolu podiel 29,4% celodenne a 33,4% v primetime, kde boli spolu lídrom na trhu. TV JOJ bola trhovým lídrom v primetime aj samostatne.