Generačný rozdiel? Mladší súperi označia Aďu a Maťu za staré a vraj jedia v krčmách!

Tento týždeň v Bez servítky vidíme rôzne vekové kategórie. Práve vek môže zohrať úlohu v dnešnom prípade. Moderná kuchyňa príliš neočarí staršie z dám. Pôjde z ich strany o taktiku?

Včera sme z limuzíny videli vystúpiť známu tvár z Bez servítky. David Key nie je jediný, kto už v našej šou účinkoval. Nikolu Habes ste už tiež na JOJke mohli vidieť. Vtedy varila s maminou a príliš im spolupráca nevyšla, dnes si na pomoc prizve kamaráta svojho otca. Bude to vďaka jeho pomoci na výhru? Večer sa bude niesť v znamení kritiky. Tú odštartuje Adriana, ktorej sa nebude páčiť prestieranie na dnešnej návšteve. "Bude to tým, že vy ste stará škola a my sme mladá škola," zaznie z úst Giuseppeho, ktorý bude narážať na dve dámy, ktoré majú viac rokov než trojica v zložení jeho, Nikoly a Davida. Kameňom sváru sa pri tom stane údajne moderné prestieranie so sviečkami miesto kvetín.  

Relácia Bez servítky prináša jedinečnú možnosť! Trúfate si navariť za 2000 eur? Každý kuchár navyše získa ďalších 1000 eur za účasť. Môžete tak získať za jediný týždeň až 3000 eur! Prihláste sa TU.

Adriany sa dotknú slová Giuseppeho, ktorý vraj bude naklonený na stranu mladších súperov. "Nič iné som u nej nečakala, len že bude stále kvákať," narazí na súperku z pondelka dnešná hostiteľka. "Myslím si, že si závidia a sú ješitné," povie jeden z pánov. "Chlapské taniere ostali prázdne, to, čo zjedli ony dve, frflošky, to ma nezaujíma," povie na rovinu hostiteľka. "Jasné, že pre tie to bolo málo, keďže sú zvyknuté jesť v tých sedliackych krčmách," neodpustí si ostré slová na staršie dámy ani David. Nikola sa ich spýta, či nie je problémom, že nechápu modernú gastronómiu. "Mám pocit, že táto generácia mladých je strašne drzá a arogantná," neodpustí si Adriana. U starších súperiek to stále môže zachrániť dezert. Nikola ako pekárka by sa mohla predviesť. Otázkou bude, či bude robiť koláč sama. "Toto už ma zabilo, to bol klinec do rakvy," povie Maťa po zistení, že si Nikola, ktorá pracuje ako pekárka, nevie sama urobiť cesto!

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!