Vyčarujte úsmev na detských tvárach: Zapojte sa do knižnej zbierky aj VY!

Moderátorka Erika Barkolová venovala svoju obľúbenú knihu.

Knihy majú v živote ľudí obrovský význam. Ako malé deti počúvame rozprávky, ktoré nám čítajú rodičia, v škole sa z náučných kníh vzdelávame, pri knihách hľadáme pokoj a relax. Knihkupectvo Panta Rhei organizuje zbierku kníh pre najmenších čitateľov a mládež z detských domovov. Do tejto milej akcie sa zapojili aj naše známe tváre z JOJky. Erika Barkolová je obľúbená moderátorka relácie Topstar, ktorá sa rozhodla venovať svoju detskú publikáciu: ,,Kniha o dinosauroch patrí medzi moje najobľúbenejšie. Zvieratá, ktoré obdivujem od detstva najviac.“ Erika svojím darčekom určite poteší mnoho detí. ,,Verím, že si túto knihu budete radi listovať, tak ako ja,“ dúfa Barkolová.

Aj tento rok sa môžete zapojiť do Mikulášskej zbierky kníh pre deti z detských domovov. Prineste svoje staré knižky a darujte ich tým, ktorí to potrebujú. Navyše tak spolu zachránime veľa krásnych kníh, ktoré môžu šíriť svoje posolstvo ďalej. Staňte sa aj vy zdrojom lásky, nádeje a pekného slova práve prostredníctvom knižky. 


Zbierka pre 19 detských domovov z celého Slovenska prebieha vo všetkých 49 predajniach Panta Rhei od 27. 11. do 6. 12. 2017.