Zazvonia svadobné zvony! Ktorá hollywoodska hviezda povie svoje áno?

Kedy asi bude jej veľký deň D?

Krásna Kate Hudson nedávno oslávila ročné výročie so svojím priateľom Dannym Fujikawom. Dvojica sa síce pozná už 15 rokov, spoznali sa v čase, keď herečka mala 23 rokov a bola tehotná so synom Ryderom, no až pred rokom sa do seba zamilovali. "Až po 15 rokoch, čo sme sa poznali, sme boli schopní otvoriť naše srdcia jeden druhému, aby sme cítili čistú lásku a je to neuveriteľné," prezradila pre US Magazine herečka. "Šťastné prvé výročie," napísala kráska na sociálnu sieť. 

The first time I met Danny I was 23 and enormously pregnant with Ryder. His step sisters are my best friends @sarafoster @erinfoster and so it goes we have been in the same circle for over a decade! A year ago today Danny took me on a hike and what I thought was just a hike with a family friend turned very quickly into an unexpected first date. No moves were made on this first date. In fact, it took months for him to make a first move! And as a kiss on this bridge would have been nice, the kiss a year later was so much sweeter. So on our 15th year of knowing each other we were able to open our hearts to each other to feel so much pure love and it’s been truly incredible.! ❤️Happy first date anniversary baby. #LoveThisMan ? #WhatAYear

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Ich prvý spoločný rok dvojica oslávila 3. decembra a vzápätí hneď v januári sa kráska pochválila prsteňom na ľavom prstenníku. Kedy si dvojica povie svoje áno?

Tagy: Kate Hudson