Viete si to predstaviť? Američan má z 98% husto ochlpené telo!

Ľahké to nemal, kým sa nestal hviezdou.

Američan Larry Gomez sa celé roky musel vyrovnávať s neznesiteľnou šikanou. A to najmä preto, že sa narodil, rovnako ako niekoľko ďalších členov jeho rodiny, s vrodenou vadou. Má totiž 98 percent tela zarastených hustými chlpmi.

Larry Gomez z kalifornského San Bernardino trpí hypertrichózou, čo spôsobuje nadmerné ochlpenie. Hustý porast má po celom tele a tiež na tvári. Vlasy má skrátka cez celú hlavu. Vidieť mu len pery a oči.

​Pred rokmi sa mu pre jeho vzhľad okolie veľmi posmievalo a Larry musel bojovať s nepríjemnou šikanou. Nakoniec sa nad to ale povzniesol. Najskôr sa radšej držal stranou, ale dnes sa už za svoj vzhľad nehanbí. A to hlavne vďaka tomu, že svoje meno preslávil v Hollywoode - stal sa hercom a zahral si dokonca po boku Reese Witherspoon alebo Roberta Pattisona.

Larry, ktorému hovorili Vlčí muž, nie je ale jediný z rodiny, kto sa potýka s touto neobvyklou chorobou. Aj jeho ďalší traja príbuzní sa s týmto ochorením musia naučiť žiť a kto vie, či na tom nebudú rovnako i jeho potomkovia. Larry si totiž v roku 2011 vzal priateľku Aliciu, ktorá sa iste čo nevidieť stane matkou.