Oriflame - Mikulášska súťaž

Mikulášska súťaž je tu! Vyhrajte skvelé ceny!

Stačí sa len zapojiť.

Vonku prituhuje, zima je konečne tu a dokonca sa zvianočnieva. A k tomuto obdobiu neodmysliteľne patria aj darčeky! Oriflame si pre teba pripravil súťaž o voňavé a dekoratívne produkty. Stačí, ak sa každý deň počas najbližšieho týždňa zapojíš do našej súťaže. Otázky, na ktoré bude treba správne odpovedať, nájdeš na stránke www.joj.sk. Súťaž bude prebiehať od 3. do 9. decembra 2018. Víťazov vyžrebujeme 10. decembra 2018. Každý deň budú až dvaja výhercovia. 

Každá z nás sa chce cítiť krásna a svieža, a tiež chce ukázať svoju pestovanú pokožku a vlasy. V zime je starostlivosť o ne ešte dôležitejšia. Vybrali sme pre teba produkty, ktoré oceníš počas zimných dní a veríme, že ti urobia radosť.  

V ponuke Oriflame nájdeš všetko, čo k bežnej dennej starostlivosti o seba potrebuješ. A vieš, čo je úžasné? Že sa v Oriflame snažia myslieť nielen na to, aby si ty vyzerala krásne a šťastne, no myslia aj na prírodu. Značka Oriflame, ktorá je na slovenskom trhu už 25 rokov, sa intenzívne zaoberá výskumom a okrem produktov pre teba, vytvorila ekologický rad Love Nature, ktorý je biologicky rozložiteľný a teda nezaťažuje životné prostredie. V jednom z našich mikulášských balíčkov nájdeš napríklad sprchovací gél s olivovým olejom presne z tohto radu.

Môžeš si byť istá, že Oriflame naozaj myslí na tvoje pohodlie a zdravú pokožku. Spoločnosť vytvorila dva výskumné a vývojové tímy v írskom Dubline a švédskom Štokholme, kde pracuje viac ako sto vedcov a odborníkov, vďaka ktorým spoločnosť pokrýva množstvo vedeckých disciplín, vrátane prípravy receptov, kožného výskumu, klinických testovaní, vývoja procesov, mikrobiológie, toxikológie, patentovej podpory atď. Oriflame má za päťdesiat rokov svojej existencie na konte dvadsať patentov vďaka svojej vedeckej činnosti a neustále vyvíja nové. Zisti viac na www.oriflame.sk.

Ceny: 

Darčeková krabička zázračných balzamov 19,99 € 

Už celé desaťročia patrí Zázračný balzam medzi najobľúbenejšie produkty Oriflame vďaka svojim univerzálnym liečivým a ochranným vlastnostiam. Darčeková krabička so štyrmi variantmi zázračných balzamov - ružovým, čučoriedkovým, brusnicovým a s organickým medom ťa určite poteší! Zisti viac na www.oriflame.sk.

Sprchovací krém s výťažkom z gaštana 4,50 €
Viacúčelový krém s výťažkom z gaštana 6,90 €  

Inšpiruj sa prírodou! Oriflame ti prináša kozmetiku s obsahom čisto organických výťažkov z gaštana. Nielenže krásne vonia, jedlé gaštany obsahujú mnoho vitamínov, napríklad B, E, K a tiež majú vysoký podiel vitamínu C. Vyskúšaj bohatý sprchovací krém s výťažkom z gaštana a multivitamínovým komplexom, ktorý zjemňuje a chráni pokožku počas jesenných a zimných mesiacov. Sprchovací krém je bez obsahu mydla a s vyváženým pH. Po sprche istotne využiješ viacúčelový krém s výťažkom z gaštana a dopraješ jej pocit výživy. Zisti viac na www.oriflame.sk.

Zhusťujúca podkladová báza na mihalnice Giordani Gold Iconic 8,90 €
Omladzujúci balzam na pery Giordani Gold 9,90 € 

Aj tvoje mihalnice si zaslúžia špeciálnu starostlivosť. Nalíč si ich skutočne luxusným spôsobom pomocou podkladovej bázy Giordani Gold. Jej ľahké penové zloženie vyživuje a dodáva objem aj tým najmenším mihalniciam. Obsahuje biele pigment zintenzívňujúce farbu špirály, s ktorou sa dokonale mieša, pričom nezanecháva žiadne stopy. Balíček obsahuje aj omladzujúci balzam na pery, ktorý sa o ne dokonale postará. Zisti viac na www.oriflame.sk.

Jemná čalúnená maska na spanie 5,99 €
Sprej na telo a vankúš  Dream Sleep 9,90 €

Oddychovať je dôležité, dobre sa vyspať je zdravé. Dopraj si dlhší a kvalitnejší spánok, ktorý zregeneruje tvoje telo aj myseľ. Oriflame ti prináša novinku Dream Sleep, obohatenú o esenciálne oleje a príjemnú levanduľovú vôňu s vedecky potvrdenými relaxačnými účinkami. Levanduľa obsahuje silice, ktoré majú upokojujúce účinky na nervový systém, zlepšujú psychickú odolnosť, dokonca majú protizápalové, dezinfekčné a antibakteriálne účinky. Voňavé upokojujúce produkty Dream Sleep ťa zbavia napätia a stresu, predĺžia a skvalitnia tvoj spánok. Vyskúšaj sprej na telo obsahom esenciálnych olejov a levanduľovej vône. Tento sprej môžeš tiež použiť pred spaním aj na vankúš, prevonia tak aj celú miestnosť. Zisti viac na www.oriflame.sk.

Tekutá očná linka Giordani Gold Calligraphy 9,90 €
Viacúčelová špirála Giordani Gold Iconic 11,90 € 

Skvelá viacúčelová špirála mihalnice predĺži, dodá im objem, natočí a oddelí ich, čím im prepožičia elegantný vzhľad počas celého dňa. Je obohatená o hodvábne zloženie so zmesou zjemňujúcich provitamínov pre žiarivý a zdravý vzhľad mihalníc. Jedinečná kefka nalíči aj tie najjemnejšie mihalnice a zaručí úžasný výsledok. Vyskúšaj tiež úžasnú tekutú očnú linku, ktorá má zošikmenú špičku pre presné nanesenie linky. Čierne pigmenty Nero jej dodávajú potrebnú intenzitu. Komplex LashVital posilňuje a vyživuje mihalnice. Zisti viac na www.oriflame.sk.

Sprchovací gél s olivovým olejom a aloe vera Love Nature 5,90 €
Rúž na pery Giordani Gold MasterCreation 11,90 €

Osviežujúci sprchovací gél s prírodným olivovým olejom a aloe vera dodáva pokožke jemnosť. Príjemná vôňa a biologicky rozložiteľné zloženie vám počas sprchovania dáva ďalší dôvod na úsmev. Staráte sa tak nielen o svoje telo, ale aj o prírodu. Po sprche prichádza na rad vizáž. Vyskúšaj krémový rúž s bohatými pigmentmi a dvojitým účinkom pre okamžité a dlhotrvajúce omladenie pier a podporu ich vitality a plnosti. Obsahujú hydratačné a omladzujúce biomimetické peptidy, ktoré viditeľne zlepšujú vzhľad pier okamžite, aj po čase. Zisti viac na www.oriflame.sk.

Suchý olej na vlasy Eleo 13,90 €
Šampón na vlasy Eleo 7,50 €

Oriflame ti prináša jedinečný šampón obohatený o prírodný arganový a ružový olej, výťažok z bodliaka a vitamín F. Bohatá, voňavá pena jemne umýva vlasy a vyživuje ich. Tvoje vlasy tak zažiaria. A čo je bonus, pomáha tiež zabraňovať lámavosti vlasov. V zime tvoje vlasy potrebujú zvýšenú starostlivosť. Tú im poskytne ľahký hodvábny suchý olej obohatený o arganový a ružový olej, výťažok z bodliaka a vitamín F. Vyživuje a regeneruje vlasy zvnútra, posilňuje ich, hydratuje a vyhladzuje. Použi ho pred sušením vlasov fénom alebo pri finálnej úprave. Vhodný je na všetky typy vlasov, ideálny na suché a poškodené vlasy. Zisti viac na www.oriflame.sk.

Zapoj sa a vyhraj skvelé ceny!

Tagy: súťaž