Instagram - Top 2018

To najlepšie z najlepšieho: Najlajkovanejšie fotky na Instagrame za rok 2018!

Výber najlepších fotiek za rok 2018.

Instagram v roku 2018 zažíval absolútny boom a naplno to pocítil aj náš oficiálny jojkársky profil. Ten súčasnosti sleduje vyše 154-tisíc ľudí, čo je číslo, o akom sa nám pred pár rokmi ani nesnívalo a za ktoré vám úprimne ďakujeme Je to však zároveň aj obrovský záväzok k tomu, aby sme vám neustále ponúkali čoraz kvalitnejší a zaujímavejší obsah. Odmenou je to, že naši instagramoví fanúšikovia sa k informáciám zväčša dostanú medzi prvými a zároveň sa vždy môžu tešiť aj na unikátny obsah a pikošky, ktoré nikde inde nenájdu. 

Rok 2018 bol na našom jojkárskom profile mimoriadne plodný a živý. Dôkazom je aj obrovské množstvo komentárov a lajkov, ktorými ste rozhodne nešetrili. Koniec roka je skvelá príležitosť na to, aby sme zrekapitulovali, čo hýbalo naším Instagramom v roku 2018 najviac. Zostavili sme pre vás rebríček 10 najúspešnejších príspevkov - fotiek, ktoré nájdete nižšie.

TOP 1 - Absolútne najviac lajkov (vyše 20-tisíc!) od vás dostala Nasťa Kuzmina za zlato na Olympiáde. Bodovali však aj ďalšie príspevky s Nasťou, napríklad splnený Maťkov sen z relácie V siedmom nebi.  Nasťa dokonca prekonala aj TOP príspevok roka 2017 s informáciou, že Zuzka Šebová porodila syna Rudka. 

https://www.instagram.com/p/BfS_kgID8Aw/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1e62fk1rm542r

TOP 2 - Druhá polovica roka patrila najmä šou Česko Slovensko má talent. Desiatky fotiek získali pravidelne tisíce až desaťtisíce lajkov. TOP príspevkom sa stala fotka, kde sme oznámili, že víťazkou 7. ročníka sa stala Nikolka. Ruženka s Nikolkou zas získali 10 000 lajkov, Fotka Nikolky s Bokim atakovala hranicu 9 000, Boki vo finále získal 8 559, sólo foto Nikolky zase 8103 a vystúpenie Bokiho z kastingu utŕžilo takmer 7 500 lajkov. 

https://www.instagram.com/p/Bq3LK-BHST-/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1a0fyx9s9bpzw

TOP 3 - Naša hviezda sociálnych sietí - YouTuber MAKO SK valcoval aj tento rok. Najúspešnejšia fotka s ním dosiahla až 14-tisíc lajkov. Úspešné však boli aj ostatné príspevky s týmto mladým youtuberom, ktorého ste mohli spoznať vďaka relácii V siedmom nebi. 
https://www.instagram.com/p/Bfopzsqj6j-/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=4v0ftco74tc1
TOP 4 - Kráľovská svadba Harryho a Meghan. Medzi TOP príspevky patrí spoločná rodinná fotografia s vyše 13-tisíc lajkami. Druhým najúspešnejším hitom sú šaty, ktoré získali  viac ako 10-tisíc lajkov, tretia najúspešnejšia je spoločná fotka bratov s manželkami. Podobne zaujal aj príspevok, kde si Harry a Meghan povedali svoje áno. 
https://www.instagram.com/p/BjCw9Z2ABY8/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=orh83sgo5evg
TOP 5 - V roku 2018 vás opäť zaujal aj dojímavý film Na vine sú hviezdy. Najsilnejšia fotografia od vás dostala takmer 12 000 lajkov. Ďalšie fotky získali cez viac ako 7-tisíc lajkov.
https://www.instagram.com/p/BeL22xBg4kg/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1cpa12aafeg3x
TOP 6 - Ego, Jurko a smutný príbeh zo Siedmeho neba
https://www.instagram.com/p/BgMigFXDrlo/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=j9ezgda9ioay
TOP 7 - Vianočná klasika Sám doma a Kevin bodovala aj tento rok nielen v televízii, ale aj na našom instagrame. Niektoré fotky atakovali 10 000 lajkov. Druhým najsilnejším príspevkom bola fotka Macaulaya Culkina s bratom -  9 600 lajkov. Ďalšie tri fotky súvisiace s filmom Sám doma získali okolo 6 500 lajkov. 
https://www.instagram.com/p/Brvfn_lHnzs/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1n9iwwnig8qm5
TOP 8 - Predtým ako som ťa spoznala 
https://www.instagram.com/p/BppxciQnIZj/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1x6jkmup9n883
TOP 9 - Hačikó. Príbeh o najvernejšom psovi, ktorý stratil svojho pána, no napriek tomu ho deň čo deň čakal na železničnej stanici, vás vždy dostane. Dôkazom je Hačikóva fotka s 8300 lajkamiDruhou najúspešnejšou foto s touto tematikou bola jeho socha, ktorá dosiahla takmer 7 000 lajkov. Ďalšie posty s témou najvernejšieho psíka získali cez 6 000 lajkov.
https://www.instagram.com/p/Bq0aTkEnAC6/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1w2j3fx0qojly
TOP 10 - Naši po tom, čo získali ocenenie OTO za seriál roka
https://www.instagram.com/p/BgcPv5RjRu4/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=178tocl8iwicg

Ďakujeme vám za priazeň v roku 2018 a do roka 2019 vám prajeme čo najviac lajkov!