Twiinsky šokovali fanúšikov: Ukázali sa bez štipky mejkapu!

Krásky zvyčajne vídame perfektne nalíčené, skvelo oblečené, jedným slovom - dokonalé. Ako ale vyzerajú, keď sa ráno zobudia? Fotku, na ktorej sú Veronika a Daniela Nízlové bez akéhokoľvek líčidla nájdete v článku.

Obľúbené dvojičky Veronika a Daniela Nízlové pôsobia v hudobnom svete už niekoľko rokov. Ich pôvodný názov bol Tweens, ktorý pre tmavovlásky vymyslel spisovateľ Daniel Hevier. Neskôr sa duo premenovalo na Twiins a odvtedy ich tak poznajú všetci fanúšikovia, ktorých vôbec nie je málo.

​Dievčatá milujú módu a často na svojom Instagrame predvádzajú trendy outfity a rôzne vychytávky. Vždy sú krásne oblečené a dokonale nalíčené. Stále majú úsmev na tvári a pozitívnu energiu rozdávajú všade navôkol. Keď vkročia do miestnosti, všetky oči sú okamžite na nich a sú stredobodom pozornosti. Teraz Twiins prekvapili svojich fanúšikov, pretože na sociálnej sieti pridali fotografiu bez štipky mejkapu. Takto vyzerajú Twiinsky tesne predtým ako si ľahnú do postele. Dievčatám to naozaj veľmi pristane a musíme uznať, že sú prirodzene krásne a vôbec sa nemusia líčiť.