Skvelé prekvapenie s filmovým hitom Deadpool: Snímku prinesieme až v dvoch verziách!

Na obrazovky JOJky prichádza Deadpool, výnimočne výstredný antihrdina. Film so svojím špecifickým slovníkom prinesieme hneď v dvoch dabingových verziách. A to v sobotu na JOJke a v pondelok na PLUSke.

Ani túto jar na JOJke nechýbajú veľké filmové premiéry, z ktorých sa na viaceré môžete tešiť aj počas Veľkej noci. Ešte predtým však už túto sobotu prichádza na obrazovky premiéra akčnej dobrodružnej romantickej sci-fi komédie Deadpool v hlavnej úlohe s Ryanom Reynoldsom. Ten so svojím poriadne akčným filmovým antihrdinom Wadem Wilsonom ovládol v tomto filmovom hite svetové kiná. Keďže však táto snímka v origináli obsahuje pomerne drsný slovník, nebolo by jednoduché odvysielať v presnej dabingovej kópii už o 20:35. Preto sa Televízia JOJ rozhodla pre skvelý krok. "V prípade tohto filmu, pre ktorý je podobne, ako z našich formátov Mafstory, príznačný špecifický slovník, sme stáli pred otázkou, ako spracovať dabing filmu tak, aby Deadpool nestratil svoj charakteristický jazyk a zároveň sme mohli jednu z najväčších premiér súčasnosti ponúknuť divákom v očakávanom prijateľnom čase," prezradil generálny riaditeľ TV JOJ Marcel Grega.

Preto prinesieme premiéru filmu už túto sobotu 6. apríla v hlavnom vysielacom čase o 20:35. Aby si však zároveň fanúšikovia Deadpoolu mohli film vychutnať naplno tak, ako ho poznajú z originálu, v "ostrejšej" verzii dabingu ho budú môcť vidieť v pondelok 8. apríla o 23:05 na PLUSke. "Verím, že tak uspokojíme všetkých divákov, ktorí sa na veľkú premiéru tešia, pričom, ako je aj z priloženej ukážky zrejmé, ani slovenská verzia nebude voči aktuálnym udalostiam milosrdná," dodal riaditeľ. V ukážke z dabingovej verzie tak môžete vidieť napríklad aj to, ako si vo filme rypli do zrušeného bratislavského koncertu Nicki Minaji.

Sledujte film Deadpool v sobotu o 20:35 na JOJke a v pondelok 8. apríla o 23:05 na PLUSke!