Chceš vyhrať dovolenku pri mori? Zapoj sa do súťaže a leť k moru!

Leto je v plnom prúde a k nemu neodmysliteľne patrí aj dovolenka pri mori. Vychutnať si sladké ničnerobenie, ležanie na pláži, kúpanie sa vo vode, stavanie hradov z piesku či sledovanie romantických západov slnka môžete teraz aj vy. Stačí sa zapojiť do súťaže.

Letné mesiace sú obdobím, kedy mnohí radi vyrážajú za oddychom k moru. Vymeniť každodenné povinnosti za ničím nerušený oddych si zaslúži každý. Len tak ležať na pláži, popíjať drinky, stavať hrady z piesku, prechádzať sa večernou promenádou, sledovať západy slnka, fotiť sa pod palmami, to k letu jednoducho patrí. A teraz to môžete zažiť aj vy.

View this post on Instagram

Babkine boľavé palce po túre? #jojkanadovolenke

A post shared by Anna Matěju (@annamateju) on

Užite si dovolenku od CK Koala Tours v Maroku pre dve osoby v termíne 01. - 08.09.2019 v 4* hoteli Lixus Beach Resort. Stačí sa odfotiť s appkou TV JOJ na vašom obľúbenom dovolenkovom mieste, postnuť záber na Instagram do 15. augusta 2019 s hastagom #jojkanadovolenke a zbierajte lajky. Profily na Instagrame musia byť verejné. Najviac lajkov na fotke vyhrá dovolenku v rozprávkovom Maroku, ktorú do súťaže venovala CK Koala Tours!

Neváhajte, foťte sa a postujte fotky na Instagram!

Štatút k súťaži