Jasmina Alagič sa prvýkrát po pôrode ukázala v plavkách: Fíha, to je ale sexi postavička!

Jasmina a Rytmus sa už niekoľko mesiacov tešia z rozkošného synčeka menom Sanel. Hoci moderátorka len nedávno priviedla na svet svojho prvého potomka, môže sa pýšiť dokonalým telom bez jedinej chybičky.

Obľúbenej moderátorke v poslednom období ide karta. V priebehu jedného roka sa stihla vydať za rapera Rytmusa, ktorému porodila rozkošného synčeka Sanela. Jasmina ani počas materskej dovolenky nezaháľa a neustále pracuje na novej módnej kolekcii pre budúce mamičky. Svoje sociálne siete zapĺňa nádhernými rodinnými fotografiami a fanúšikovia ju za to zbožňujú.

​Sanel je už niekoľko mesiacov Jasmininou a Rytmusovou prioritou, no aby nezabudli aj na utužovanie manželského života, dopriali si zaslúžený relax. Raper sa na Instagrame pochválil zamilovanou fotografiou z bazéna, kde drží Jasminu v náručí. ,,Chcem sa poďakovať mojej manželke, ktorá ma podporovala pri tvorbe albumu. Dnes sme si boli užiť samých seba ako za starých čias, keď sme neboli rodičia. Ľúbim svoju rodinu," zdôveril sa Rytmus. Moderátorka len pred pár mesiacmi porodila, no na jej tele nezostal ani gram tuku navyše, a preto sa môže pýšiť dokonalou postavičkou.