Hologram Whitney Houston

Koncert roka? Prvý hologramový koncert v Strednej a Východnej Európe bude v Bratislave!

21. marca 2020 zavíta do bratislavskej Incheba Expo Arény unikátny hologramový koncert Whitney Houston. Tvorcovia hudobno – technologickej megašou odkrývajú prvé sekundy videa, v ktorom môžeme nahliadnuť, ako bude hologram Whitney Houston vyzerať.

Svetové hologramové turné Whitney Huston sa začne vo februári 2020 vo Veľkej Británii.  Návštevníci koncertu si vychutnajú speváčkine najikonickejšie hity na čele s kultovým soundtrackom filmu Osobný strážca.

Na javisku nebude chýbať živá kapela, speváci a tanečníci. Marcový koncert An Evening with Whitney Houston na Slovensku nesie dôležité prvenstvo – bude úplne  prvým hologramovým koncertom v Strednej a Východnej Európe.

Tvorcovia šou exkluzívne odkryli pár sekúnd hologramu Whitney Houston v krátkom videu. Speváčka vyzerá na prvých záberoch dychberúco i vďaka iskrivým ohňostrojom na jej šatách:

Organizátori zároveň zverejnili prvú fotografiu hologramu Whitney Houston:

Zdroj: TV JOJ

The Whitney Houston Hologram Tour: An Evening with Whitney je dielom technologickej spoločnosti BASE Hologram, ktorá tvorí i hologramové koncerty nesmrteľných legiend Marie Callas či Roya Orbisona. Do Bratislavy túto veľkolepú šou prináša festival CITY SOUNDS, ktorý pravidelne organizuje na Slovensku koncerty hviezd ako Macy Gray, Gregory Porter, Marcus Miller a iných.

Exkluzívnym mediálnym partnerom koncertu sa stala Televízia JOJ. „TV JOJ nikdy nechýba ako partner pri pokrokových eventoch, navyše, ak využívajú najmodernejšie technológie budúcnosti.  Sme radi, že v našom vysielaní môžeme podporiť  takú udalosť, akou je prvý hologramový koncert v Strednej a Východnej Európe, ktorý sa uskutoční práve v Bratislave,“ vyjadrila sa riaditeľka marketingu TV JOJ Ivana Semjanová.  Mediálnymi partnerom šou sú tiež Rádio Expres, Denník N a portál Modrykonik.sk.

Predaj vstupeniek na podujatie: https://citysounds.sk/whitney-houston/