Nespustíte z nej oči: Andrea Verešová sa ukázala úplne NAHÁ!

Charizmatická modelka už dlhší čas dráždi mužské oči, pretože na sociálnej sieti uverejňuje poriadne pikantné fotografie. Andrea má dokonalú figúru, preto jej vôbec nerobí problém odhodiť oblečenie a ukázať sa úplne nahá.

Pôvabná modelka patrí bez pochýb aj po dlhých rokoch k najkrajším víťazkám súťaže Miss Slovensko. Štíhlu postavu sa jej podarilo udržať aj po dvoch pôrodoch a krásna tvár je len ozdobou jej nádherného tela. Na šarme jej neubrali ani mamičkovské povinnosti a je až neuveriteľné, že jej dcéra Vanesska má už dvanásť rokov a syn Daniel je o dva roky mladší od svojej sestry.

​Hoci modelke tiahne na štyridsiatku, stále má výstavnú postavičku, ktorú môže bez problémov ukázať v plnej kráse. Andrea s nahotou vôbec nemá problém a na sociálnu sieť pridáva mnoho pikantných fotografií. Teraz zverejnila poriadne odvážny záber, kde na pláži pózuje úplne nahá a zadok jej zakrýva len kúsok piesku. ,,Náš život nikdy nebude naplnený a nikdy nebudeme skutočne šťastní, pokiaľ sa budete neustále starať a stresovať tým, čo si myslia iní," zdôverila sa Verešová. Nuž, treba uznať, že Andrea vie ako zaujať