Celeste Buckingham dráždi mužské oko: Zvodná a sexi ako nikdy predtým!

Sexica. Takto by mnohí opísali Celeste Buckingham na fotke, ktorú na sociálnu sieť zavesila pri príležitosti svojich 25. narodenín.

​Celeste Buckingham nedávno sfúkla 25 sviečok na svojej narodeninovej torte. Pri tejto príležitosti zavesila na sociálnu sieť sexi fotografiu, na ktorej pózuje len v polopriesvitnej košeli a na tvári má tajomný úsmev. K snímke napísala: "25... Tento rok a vek je pre mňa výnimočný a napriek situácii, v ktorej sa nachádzame, mám pocit nádeje. Som usmiata, snažím sa byť stále len pozitívna a dúfam, že budem môcť byť ešte lepším človek."

Celeste trávi posledné týždne so svojou rodinou v Bratislave. Neplánované voľno si užíva s najbližšími a často chodí do prírody. "Treba to vnímať a brať pozitívne. So sestrou si zahráme karty, sedíme vonku, keď svieti slniečko, pozeráme filmy, učíme sa nové veci a spoločne sa snažíme o to, aby sme sa mali čo najlepšie," skonštatovala vo svojom komentári. 

Hoci nemôže koncertovať a cestovať, na hudbu nezanevrela. Avšak vzhľadom na momentálnu situáciu, robí to, k čomu sa doposiaľ nedostala. Celeste píše vlastnú knihu.