Shakiru bez mejkapu nespoznáte! Toto že je prirodzená krása?!

Plavovlasá speváčka Shakira patrí medzi hviezdy, ktoré sa počas dlhých rokov prežitých vo svete reflektorov snáď ani nemenia. Stále si zachováva svoj mladistvý vzhľad. Jej najnovšie fotografie na sociálnej sieti ale vyrážajú dych. Shakira sa ukázala bez mejkapu a vôbec sa na seba nepodobá!

​Speváčka Shakira svojimi chytľavými hitmi a kreatívnymi klipmi dokázala vždy zdvihnúť zo stoličiek aj profesionálnych odmietačov tanca. Jej legendárne vrtenie zadočkom sa od nej učila aj diva Jennifer Lopez. Príťažlivá Kolumbijčanka Shakira Isabel Mebarak Ripoll je dnes hrdou dvojnásobnou mamou. So svojím dlhoročným partnerom, futbalistom Gerardom Piquéom má dve deti - 7-ročného synčeka Milana a 5-ročnú dcérku Sashu.

Práve svojim deťom sa počas pandémie venuje najviac. Na Instagram zavesila fotografiu, na ktorej má rozcuchané vlasy a vyčerpaný výraz. Nezabudla ani na komentár "zbieram sily, aby som mohla dať nejaký mejkap pre moje každodenné zamestnanie domácej učiteľky".

View this post on Instagram

Mustered up the strength to put on some makeup for my day job of homeschool teacher #smallvictories

A post shared by Shakira (@shakira) on

Nedá sa pritom nevšimnúť si, že aj na pokraji síl je Shakira náramne sexi, no od krásky z ľahko provokačných videoklipov má na míle ďaleko. Na fotografii, ktorá zaručene prešla mnohými dodatočnými úpravami, možno pôsobí tak o dvadsať rokov mladšie, ale zase nie ako Shakira! Veď posúďte sami!

Tagy: Shakira