Kamoška Zuzany Plačkovej obeťou brutálneho útoku: Blondínka zažila chvíle ako z hororu!

Utorkové popoludnie bolo pre jednu z najlepších kamarátok Zuzany Plačkovej ako vystrihnuté zo zlého filmu. Jeanette v jej vlastnom obchode za bieleho dňa napadol neznámy muž a do tváre jej chrstol acetónovú farbu na betón. Vystrašená žena skončila v nemocnici.

Bol utorok a hodiny ukazovali približne 13:00, keď nič netušiaca Jeanette Pivovarči, kamarátka Zuzany Plačkovej, zažila chvíle ako z hororu. Do jej obchodu na frekventovanom mieste v centre Levíc vošiel neznámy muž s desivým plánom. Ako prvé zbadal v butiku blondínkinu mamu Máriu, ktorej sa opýtal, kde je majiteľka. O pár sekúnd Jeanette prišla a zažila čosi, čo by jej nenapadlo ani v tom najhoršom sne. „Vyšla som von, že čo potrebuje. On na mňa začal vykrikovať. Začal nadávať strašne škaredo a povedal, že budem slepá. Že on sem za to prišiel, že budem slepá,“ začala svoje rozprávanie.

Muž, ktorý sa maskoval kapucňou a okuliarmi jej vzápätí oblial tvár acetónovou farbou na betón. Pred najhorším Jeanette ochránil pohotový reflex, ktorým si zakryla oči.Mama začala kričať a chcela ma brániť. Ja som sa bála, že jej ublíži. Ja som nevedela, že ma ide obliať. Ja som ani nechápala, prečo mi hovorí, že mám byť slepá,“ povedala vystrašená žena. Kto bol útočník, prečo to urobil a aký mal motív, Jeanette netuší. Nemá žiadne dlhy, ani nepriateľov. Podľa známych je to dobrácka a obetavá žena, ktorá mnohým ľuďom nezištne pomohla. Hororový incident ako aj jeho okolnosti už vyšetruje vyšetrovateľ Policajného zboru ako trestný čin nebezpečného vyhrážania a ublíženia na zdraví.

Brutálny útok na blondínku zasiahol aj influencerku Zuzanu Plačkovú, ktorá je jedna z jej najlepších kamarátok.Toto k***a kde sme, aby ťa napadli vo vlastnom obchode a vyhrážali sa ti, že oslepneš a vyleje na teba k***t acetónovú farbu! Dúfam, že sa príde na to, odkiaľ fúka vietor a dopátra sa spravodlivosť!,“ napísala na svojom profile na sociálnej sieti. Podľa našich informácií Jeanette táto udalosť vydesila natoľko, že vo večerných hodinách skončila v nemocnici na infúziách.