Hollywoodske priateľstvá

Najlepšie kamarátky v Hollywoode: Tieto slávne ženy si polená pod nohy nehádžu!

Hollywood je plný záhadných mýtov, medzi ktoré patrí, že pravá láska a priateľstvo nemajú šancu trvať večne. Avšak aj medzi známymi osobnosťami existujú výnimky, ktoré tieto povery vyvracajú. Ich priateľstvo je natoľko silné, že prekonalo všetky nástrahy a trvá dlhé roky. Ktoré ženy si medzi celebritami našli svoju najlepšiu kamarátku?

Kamarátstvo na filmovom plátne je jedna vec, v skutočnom živote zas druhá. Niekedy však motyka vystrelí a niektoré vzťahy pretrvajú, aj keď sa kamery vypnú. Dokazujú to viaceré ženy, ktoré aj v tak nestálom prostredí, akým šoubiznis bez debaty je, našli blízke osoby, ktorým sa môžu zveriť a ich priateľstvo trvá celé roky.

Tori Spelling a Jennie Garth

Kto by si nepamätal blonďavé duo Donnu a Kelly z kultového a nezabudnuteľného seriálu Beverly Hills 90210? Herečky sa spoznali ešte v roku 1990 počas nakrúcania. Odvtedy sú kamarátkami, ktoré spolu prežívajú všetky radosti i starosti. Naposledy sa spolu na jednom pľaci objavili pri nakrúcaní comebacku tohto seriálu a hoci mal prvý diel veľkú sledovanosť, fanúšikovia herecké výkony aj scenár sklamali natoľko, že sa produkcia rozhodla pokračovanie nenakrúcať. Aj keď ich éra tínedžerov z Beverly Hills už minulosťou, Jennie a Tori sú si blízke dodnes.

View this post on Instagram

#fbf❤️❤️❤️❤️❤️ When your bestie meets your baby! #auntjennie #mysoulsister? #BabyBeau @jenniegarth xoxo

A post shared by Tori Spelling (@torispelling) on

Jennifer Aniston a Courteney Cox

Medzi ďalšie nezabudnuteľné priateľstvo, ktoré sme sledovali na televíznych obrazovkách, patrí rozhodne to, ktoré si vytvorila Monica s Rachel z legendárneho seriálu Priatelia. Herečky sa zoznámili v roku 1994 a ani po rokoch na seba nedajú dopustiť. Pravidelne sa navštevujú, spolu si prešli neľahkými rozvodmi a podporujú sa v každej situácii. Jennifer je dokonca krstnou mamou Courteneyinej dcéry Coco a Courteney šla Jennifer za svedka, keď sa vydávala za Justina Therouxa. Ak existuje nejaké hollywoodske priateľstvo, ktoré je skutočné, úprimné a pevné, tak určite to ich.

Drew Barrymore a Cameron Diaz

Drew Barrymore a Cameron Diaz boli priateľkami ešte predtým, ako sa spolu objavili v komédii Charlieho anjeli. Herečky sa stretli, keď mala Drew 14 rokov a Cameron bola o dva roky staršia. Okamžite si padli do oka a stali sa kamarátkami. Hoci Cameron už dnes vo filmoch neuvidíme, herečky spolu v kontakte zostali. Chodia spolu nakupovať, riešia všedné problémy a dokonca sa neváhajú spolu vybrať aj na dovolenku. Cameron sa tento rok dočkala prvého dieťatka, dcéry Raddix. Určite jej Drew, ktorá má dve deti, radí aj s mamičkovskými záležitosťami.

View this post on Instagram

#nomakeup #nofilter #oldschoolsisters #playdate #dayoff #friday #SUNSCREENALWAYS

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

Jennifer Lopez a Leah Remini

Túto temperamentnú dvojicu si môžete pamätať z filmu Znova v hre, kde si zahrali blízke kamarátky. V skutočnosti sa dvojica pozná od roku 2004. Zoznámil ich bývalý manžel Jennifer Marc Anthony. "Okamžite sme sa do seba zamilovali. Perfektne sme si rozumeli, smiali sme sa. Navyše sa nám spolu veľmi dobre pracuje, pretože máme podobné názory a nápady," prezradila v jednom rozhovore Jennifer Lopez.

View this post on Instagram

#reunitedanditfeelssogood

A post shared by Leah Remini (@leahremini) on

Reese Witherspoon a Kate Hudson

Tieto dve blondínky sa poznajú od roku 1991. Stretli sa na filmovej premiére a odvtedy ich priateľstvo pretrváva až dodnes. Okrem toho, že má pravá blondína Reese Witherspoon blízky vzťah ku Kate Hudson, zbožňuje aj jej mamu, hereckú legendu Goldie Hawn. Práve ona je jedným z dôvodov, prečo sa Reese začala venovať herectvu. Kurt Russell a Goldie Hawn boli v roku 2017 poctení dvojitým hviezdnym ceremoniálom na hollywoodskom chodníku slávy a Kate s Reese nesmeli chýbať.

View this post on Instagram

Happy Birthday @katehudson!! Keeping shining bright with your gorgeous spirit ! ?✨?

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Liv Tayler a Alicia Silverstone

V roku 1994 vydala skupina Aerosmith videoklip k piesni Crazy. Práve v ňom sa dve najlepšie priateľky preháňajú v kabriolete. Presne toto bola Liv Taylor, dcéra frontmana skupiny Steva Tylera, a Alicia Silverstone. Vtedy mali dievčatá sladkých 17 rokov. Z pochabých kamarátok sú dnes ženy v najlepších rokoch, ktoré majú deti a venujú sa v prvom rade svojim rodinám. A hoci odvtedy, čo klip vznikal, ubehlo už viac ako 25 rokov, kamarátstvo pretrvalo.

View this post on Instagram

A lovely reunion last weekend with my girl @misslivalittle ?

A post shared by Alicia Silverstone (@aliciasilverstone) on

Salma Hayek a Penélope Cruz

Salma a Penélope sa priatelia už viac ako dvadsať rokov. Zoznámili sa na začiatku svojich kariér pri prvých kastingoch. Odvtedy sú nerozlučiteľné. Majú dokonca spoločnú prezývku - huevos (vajce). Sú si tak neskutočne podobné, že si ich oficiálny Instagram Americkej filmovej akadémie po udelení Oscarov na fotografii raz pomýlil. V roku 2006 sa spolu objavili v hlavnej úlohe v mexicko-francúzskom westerne Sexy Pistols.

View this post on Instagram

OMG we were so hungry...... ? @PenelopeCruzOficial ✨ ¡Dios mío, teníamos tanta hambre! ✨ #Oscars

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Nicole Kidman a Naomi Watts

Austrálske krásky sa znajú už od strednej školy. Spolu kráčajú životom už viac ako 25 rokov. Prešli si bok po boku ako šťastnými, tak tými najhoršími obdobiami, vzájomne sa vždy podporovali a spolu dokázali odolať nástrahám Hollywoodu. Dokázali, že aj v hereckom svete môže skutočné priateľstvo pretrvať a je nezlomné. Spolu si zahrali v romantickej dráme Flirtovanie z roku 1991.