Lucie Bílá urobila pre milovaného otca veľké gesto: TOTO spravila, aby ho potešila!

Česká zlatá slávica je známa tým, že je veľmi obetavá, snaží sa pomáhať a rozdávať radosť, ako len vie. Tejto povesti neostala nič dlžná ani v týchto zložitých časoch. Najnovšie prekvapila a všetkých dojala tým, čo urobila pre svojho milovaného otca.

Ťažké časy, ktoré sme v uplynulých mesiacoch zažívali a mnohí stále zažívajú, ukázali, ako sa dokážeme zomknúť a prejaviť empatiu. Ako ľudia s občianskym zamestnaním, tak aj celebrity. Česká slávica Lucie Bílá je známa svojou obetavosťou a veľkým srdcom, čo potvrdila aj počas koronakrízy. Už v začiatkoch pandémie sa vrátila k svojej minulej profesii a sadla si za šijací stroj, aby pre pacientov v Kladnianskej nemocnici ušila rúška, keď ich bol nedostatok.

Atraktívna tmavovláska však rozhodne nezabúda ani na svojich najbližších. Pred časom 54- ročná kráska fanúšikov dojala veľkým gestom, ktoré urobila pre svojho milovaného otca Josefa Zaňáka. Pomohla totiž vrátiť život malej krčmičke v jej rodnej dedinke Otvovice. Práve toto miesto bolo totiž celý život jeho srdcovou záležitosťou. Môj ocko chodil na Formanku celý život. Má tam svoje miesto, stoličku, spomienky a má to tam rád. Už len preto stálo za to celé to zachrániť a zrekonštruovať. Nemohla som sa dočkať, kedy ho novými priestormi prevediem. Jeho nadšenie je pre mňa tou najväčšou odmenou. Je to tam vraj špičkové,“ zhodnotila Bílá.

https://www.instagram.com/p/CAp45cNn2k2/?utm_source=ig_web_copy_link

Tagy: Lucia Bílá