Z dcérky nebohého Paula Walkera je už dospelá žena: Aha, vyrástla z nej poriadna kočka!

Mala len pätnásť rokov, keď navždy stratila svojho milovaného otca. Reč je o Meadow Walker, o dcére obľúbeného herca Paula Walkera, ktorá sa s jeho stratou veľmi ťažko vyrovnávala. No, keby ju dnes videl, určite by bol na ňu veľmi pyšný.

Koniec novembra roku 2013 sa navždy zapísal do pamäti miliónov ľudí po celom svete. Neďaleko Los Angeles totiž pri tragickej autonehode vyhasol život len 40-ročnej hviezdy filmov Rýchlo a zbesilo – Paula Walkera. Táto náhla strata otriasla fanúšikmi, umeleckým svetom, no najmä jeho rodinou. Hercova jediná dcéra Meadow mala vtedy len 15 rokov a s otcovou smrťou sa azda dodnes nevyrovnala.

Hoci od tejto tragédie už pretieklo veľa vody v rieke, Paulov koniec stále bolí. Všetkých. Spôsob, akým sa dnes už dospelá 21- ročná žena snaží vyrovnávať so stratou otca, je dobročinnosť. Walker svoju dcéru odmalička viedol k filantropii a ona pred pár rokmi založila charitatívnu organizáciu, ktorá sa stará o záchranu oceánov. Aj keď jej mimoriadne ľudské a srdečné prínosy sú jej najväčšími plusmi, musíme povedať, že z rozkošného dievčatka nevyrástol len človek s veľkým srdcom, ale aj krásna žena. Fotky, ktoré pridáva na svoj profil na sociálnej sieti, sú toho dôkazom. Ako sa teda bude ďalej uberať jej život a akými cestami sa vydá, ukáže čas.

Sledujte film Rýchlo a zbesilo 5 v hlavnej úlohe s Paulom Walkerom už dnes o 20:35 na JOJke!