Zuzana Plačková ukázala, ako vyzerá po hriešne drahej plastike: Toto že je naozaj ONA?

Influencerka sa nijako netají tým, že patrí k fanúšičkám plastickej chirurgie. Sama si vo svojom živote ľahla pod skalpel už niekoľkokrát, aby sa nechala vylepšiť. Najnovšie podstúpila rozsiahlejšiu operáciu tváre, za ktorú zaplatila neuveriteľných 33 tisíc eur. Avšak, niečo tu nesedí!

Zuzana Plačková sa najnovšie nechala skrášliť na ukrajinskej klinike v Kyjeve u lekára, na ktorého prisahá aj speváčka Dara Rolins. Úpravou prešiel jej nos, pery a brada. „Robili mi rekonštrukciu nosa, ale hlavne mi konečne vyrovnali a spriechodnili prepážky, lebo ma to trápilo už veľmi dlho, no nikto doteraz mi to pri plastike nosa neurobil! Taktiež som sa zbavila dvojitej brady, tuku v lícach, nasledovalo rozpustenie kyseliny hyalurónovej v perách a na záver výplň mimických vrások vlastným tukom,“ vymenovala svoje úpravy. Zuzana sa pár dní po zákroku pochválila prvými výsledkami aj na sociálnej sieti a okamžite si od množstva fanúšikov vyslúžila veľkú vlnu kritiky. Vyčítali jej, že je radikálne zmenená a už sa na seba ani nepodobá.

Avšak netrvalo dlho a Plačková dala svoj názor veľmi jasne najavo. Prosím vás, nepíšte mi k**otiny, váš názor na moju operáciu si nechajte pre seba, nezaujíma ma! Nerobím to pre vás, ale pre seba! Toto nie je final. Pochopte, že som v štádiu hojenia a vaša nevzdelanosť ohľadom takýchto operácií a dĺžke hojenia mi je jasná a preto počkajte, kým sa to zahojí a potom môžete súdiť. Určite ma to nezmenilo na nepoznanie, pretože som si nedala lámať kosti, ani sánku, ani nič podobné! Čiže, keď sa zo zahojí, budem to znovu ja, ale krajšia, sviežejšia, bez dvojitej brady. Toto je stále veľký opuch v okolí líc a nosa,“ vysvetlila influencerka. Že je to s tým opuchom naozaj pravda, dokazujú aj fotky, ktoré ukázala fanúšikom v uplynulých dňoch. Kým na prvej fotke vyzerala ako úplne iná žena, na snímkach, ktoré vznikli počas ďalších dní, sa na seba začína čoraz viac podobať. Radikálne zmenený výzor bol teda evidentne naozaj spôsobený opuchom, čo Zuzana patrične okomentovala. „Každý deň som iná žena,“ napísala k jednej z fotiek. Nuž, uvidíme, ako bude nekorunovaná kráľovná Instagramu vyzerať, keď sa jej tvár úplne zahojí!