Dominika Cibulkova s Jakubkom

Dominika Cibulková: Pre koho sa vzdala kočíka po malom Jakubkovi?!

Vyzliekli sme ich z obľúbených šiat a topánok a oni neváhali: naše celebritné hrdinky! Vypratala skriňu, darovala kočík: veľké upratovanie à la Cibulková vyzerá takto!

Domča je fashionistkou, samozrejme top tenistkou a inšpiratívnou ženou, no momentálne je najviac maminkou. Preto si dobre rozmyslí, čomu sa venuje a vie, že najväčšia hodnota je ČAS.

Zdroj: Instagram/domicibulkova

Stala sa ambasádorkou exkluzívnej aukcie EVA CHARITY BAZAAR, aby podporila dobrú vec a pomohla ženám, ktoré to v týchto časoch potrebujú najviac. Pri tejto príležitosti venovala do dražby nielen krásne módne doplnky (kuk na www.evacharitybazaar.sk) ale aj špičkové praktické veci, ktoré sú pre ženy, na nezaplatenie!

Rozhodla sa, že chce niektorej dražiteľke venovať ešte niečo luxusnejšie, než značkovú kabelku či topánky a to je čas – čas na seba, čas na to a tých, ktorí sú pre vás dôležití. Dominikou podpísaný robotický vysávač a robotický mopovač makajú za vás, kým jeden povysáva, druhý doťukne upratovanie do jagavej bodky a vytrie dlážky v celej domácnosti. A vy si pritom sedíte a pozeráte JOJ-ku, napríklad.

Zdroj: EVA CHARITY BAZAAR

​Hviezdou dražby je však aj jej kombinovaný kočík Cybex Priam 2 v 1. „Milujem tieto kočíky a chcem tento pocit dopriať aj ďalšej mamine,“ povedala, pričom nie je jedinou celebritou milujúcou práve tento kočík. Je mimoriadne populárny medzi hviezdami na celom svete, pretože má krásny dizajn a fantastickú funkčnosť a pohodlie.

Zdroj: Instagram/domicibulkova

​Tak, čo vydražíte si niečo úžasné? Pri srdci vás bude hriať pocit, že ste nielen obdarovali seba aj svojich najdrahších niečím výnimočným, ale ste aj pomohli. Peniažky poputujú šiestim bezpečným ženským azylovým domom a krízovým centrám: Centru Slniečko v Nitre, Kotva v Banskej Bystrici, Luna v Trenčíne, Áno pre život v Rajeckých Tepliciach, Jozefínum v Dolnej Krupej a Únii žien Slovenska v Rimavskej Sobote. Pozrite si ochutnávku top dražieb a darčekov, o ktoré môžete do 15.decembra bojovať.