Dovolenka Robbieho Williamsa s COVID-19: Nákaza ho stojí státisíce týždenne!

Excentrický spevák Robbie Williams sa vyhýbal nebezpečnému koronavírusu tak dlho, až si ho choroba našla sama. Autor piesne Angels sa údajne necíti dobre a ukrýva sa vo vile, ktorej týždenný prenájom by si väčšina našincov nemohla ani vo sne dovoliť.

​​Spevák Robbie Williams sa nakazil koronavírusom a teraz je v izolácii na ostrove Sväty Bartolomej. "Robbiemu je zle. Je zatvorený vo vile, kde sa zdržiava aj jeho rodina. Nie je to úplne najhoršie miesto na svete, kde by človek mohol tráviť karanténu, ale nemôže vychádzať von, tobôž nie ísť na pláž," prezradil zdroj z jeho okolia pre britský denník The Sun.

Spevák s manželkou a ich štyrmi deťmi pricestoval na exotický ostrov krátko po Vianociach. Kvôli povinnej 14-dňovej karanténe si rodinka pravdepodobne bude musieť predĺžiť ubytovanie v luxusnej šesťizbovej vile s infitinity bazénom, ktorej týždenný prenájom je mastných 145 000 dolárov (skoro 120 000 eur).

Spevák hitov Angels, Somethin' Stupid alebo Candy sa vlani v prvej vlne na tri týždne izoloval od rodiny po tom, čo sa vrátil z pracovnej cesty. Nákazy sa bál natoľko, že s blízkymi na nejaký čas vycestoval do Švajčiarska čo najďalej od ľudí. Napriek tomu sa ani jemu nebezpečný koronavírus nevyhol.