Pompézna dovolenka Zuzany Plačkovej: Za bývanie medzi žirafami vysolila poriadne mastnú sumu!

Bezhlavé rozhadzovanie peňazí má influencerka a samozvaná kráľovná Instagramu Zuzana Plačková v krvi. Začiatok roka 2021 trávi na dovolenke v Afrike, z rajského Zanzibaru sa pred niekoľkými dňami premiestnila do divokej Kene. Čo tam? Ubytovanie medzi žirafami za mastnú sumu!

Zuzana Plačková rozhodne nemá hlboko do vrecka. Nemalé útraty v butikoch popredných svetových značiek, drahé luxusné autá a prvotriedne dovolenky v najkrajších svetových destináciách, tak si žije jedna z najobľúbenejších influenceriek.

Niet sa teda čo čudovať, že sa na svojej tour de Afrika pozrela do Kene a ubytovala v preslávenom "Giraffe Manor" alebo Žirafom panstve. Hotel neďaleko hlavného mesta Nairobi ponúka nevšedný zážitok - pobyt v tesnej blízkosti ohrozených žiráf Rothschildových. Nie nadarmo sa táto usadlosť, postavená v 30 rokoch minulého storočia, stala cieľom "instagramerov" z celého sveta. Veď kto by nechcel fotografiu, ako obeduje pri stole s dvoma žirafami vykúkajúcimi z okien?

Presne týmto obsahom Zuzana Plačková kŕmila svojich verných fanúšikov niekoľko dní a tí sa nad roztomilými žirafami len rozplývali. Za nezabudnuteľný životný zážitok so všetkým, čo k tomu patrí, sa záujemcovia poriadne buchnú po vrecku. Jedna noc v tomto luxusnom hoteli stojí 3000 dolárov, čo je takmer 2500 euro.