Smoliarka mesiaca? Dominika Cibulková opäť porušila pravidlá, neminula ju pokuta!

Ešte, že je už február. To si zrejme povedala bývalá tenistka, ktorá počas prvého mesiaca v roku čelila obrovskej kritike za to, že sa dala prednostne zaočkovať proti Covidu-19. To však nebola jediná situácia, keď sa nechala voviesť do omylu!

Začiatkom januára sa na verejnosť dostala informácia, že sa bývalá tenistka Dominika Cibulková nechala prednostne zaočkovať proti Covidu-19. Blondínka to vysvetlila so slovami, že sa nechala voviesť do omylu a myslela si, že len vypĺňa prázdne miesto v očkovacom centre. Na jej hlavu sa okamžite spustila obrovská vlna kritiky a národ ju za to ostro odsúdil. Za svoj skutok sa ospravedlnila a napokon si ho „odpracovala“ ako dobrovoľníčka pri testovaní. Keď už sa zdalo, že kauza prehrmela, Dominika si zamiesila na ďalší problém.

Počas posledného januárového víkendu sa podľa informácií PLUS 7 DNÍ vybrala vyvenčiť psov do Sadu Janka Kráľa v bratislavskej mestskej časti Petržalka. Extenistka mala mať štvornohého miláčika pusteného z vôdzky, na čom by nebolo nič čudné, keby v parku nebol zákaz voľného pohybu psov. O tom, že chlpáči nesmú po parku voľne pobehovať, informujú všade prítomné tabule. Dominika si ich ale zrejme nevšimla. Mala však smolu, že si ju všimla hliadka petržalskej mestskej polície a naparila jej pokutu. Dominika Cibulková bola riešená za porušenie všeobecne záväzného nariadenia, ktorým sa upravujú niektoré podmienky držania psov,“ povedal pre PLUS 7 DNÍ hovorca mestskej polície Peter Pleva. Za porušenie VZN je možné uložiť pokutu do výšky 30 eur," dodal. Snáď bude február pre Cibulkovú šťastnejší mesiac...