Sexsymbol Jude Law šokuje svojím novým imidžom: Uf, nemá ani 50 a už vyzerá ako dedo!

Britský herec, režisér a producent bez pochýb patrí k tým najatraktívnejším tváram svetového šoubiznisu. Dámy ho vždy obletovali, čo dokazuje aj fakt, že má 6 detí so štyrmi ženami. O to je šokujúcejšie, ako teraz Jude vyzerá. S hustou prešedivelou bradou, dlhými vlasmi a v rozgajdanom oblečení totiž vyzerá ako dedo!

Herec, režisér a producent Jude Law v decembri oslávil len 48 rokov, no jeho nový imidž spôsobuje, že už na prvý pohľad vyzerá aj o dvadsať rokov staršie. Počas pandémie si podobne ako množstvo iných mužov nechal narásť hustú bradu i vlasy a tak je doslova na nespoznanie. Dôkazom sú paparazzi snímky, pri pohľade na ktoré je len veľmi ťažké spoznať v rozgajdanom dedovi niekdajší sexsymbol.

Hercovi však môže byť záujem iných žien aktuálne ukradnutý. Od roku 2019 totiž žije v šťastnom manželstve s psychologičkou Phillipou Coan, s ktorou sa im minulý rok narodilo prvé spoločné dieťa. Pre Juda je to už dovedna šieste dieťa, ktoré má so štvrtou ženou. Najstaršie deti synov Raffa a Rudyho a dcéru Iris má s prvou manželkou sadie Frost, dcéru Sophiu splodil s partnerkou Samanthou Burke a dcéra Ada sa mu narodila s partnerkou Catherine Harding. Otázka znie, či sa ženy za Judom rovnako bláznia aj teraz, keď vyzerá skôr ako starý otec než otec bábätka, ktoré kočíkuje…

FOTO zmeneného Juda Lawa nájdete v galérii:

Sledujte film Špión aj s Judom Lawom už dnes o 20:35 na JOJke!

Tagy: Jude Law