Tréner Scarlett Johansson prezradil, čo robiť, aby ste boli v kondícií ako hollywoodska hviezda!

Tridsaťšesťročná hollywoodska hviezda je aj po pôrode stále rovnako sexi ako v úvode svojej kariéry. Nie je za tým len hranie akčných superhrdiniek, Scarlett pravidelne na svojej postave pracuje.

Film Avengers je plný akčných žien, ktoré často premôžu aj zdatných chlapov, a to si vyžaduje dostatočnú prípravu pred nakrúcaním. Ako viacero amerických herečiek, aj Scarlett Johansson disponuje osobným fitnes trénerom. Ten sa podelil o tipy, ako jeho zverenkyňa zostáva v kondícií. Eric Johnson spolupracuje s krásnou herečkou od jej účinkovania v štúdiu Marvel, ktoré produkuje práve Avengerov. 

Predtým, ako Eric začal Scarlett trénovať, mala podľa jeho slov vybudovanú skvelú kondíciu. Súčasťou plánu nie je len vyvážený jedálniček a pravidelné cvičenie, ale veľkú úlohu pri cvičení zohráva tiež eliminovanie stresu. "Naše tréningy sú veľmi efektívne. Myslím si, že je mylná predstava, že by ste museli stráviť veľa času v posilňovni, ak ste časovo efektívni, vyberáte si dobré a kvalitné momenty," radí Eric.

Zdroj: Profimedia

Tréningy Scarlett nie sú nič pre spáčov, začínajú totiž medzi piatou a šiestou hodinou rannou! V úvode treba začať s tzv. pohybovou prácou, čo je schopnosť tela bez bolesti pristupovať ku všetkým druhom pohybu. Dôležitou súčasťou je udržanie dutého tela. Najskôr si ľahnite na chrbát, zdvihnite ruky nad hlavu a zároveň zdvihnite nohy s kolenami v 90-stupňovom uhle. Celý postup, ako cvičiť v štýle akčnej hrdinky nájdete na profile osobného trénera Scarlett!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SHAPE: fitness, beauty, celebs (@shape)

Nenechajte si ujsť film Avengers: Nekonečná vojna dnes o 20:35 na JOJke!