Deti Willa Smitha vyrástli ako z vody: Dnes si dláždia vlastnú hollywoodsku cestu!

Celá rodinka Willa Smitha je dobre známa aj v Hollywoode. Jeho deti sa vydali umeleckým smerom.

Dvadsaťročná Willow, jediná dcéra Smitha, sa prvýkrát v Hollywoode predviedla vo filme Ja, legenda v roku 2007. Vydať sa však rozhodla speváckou a tanečnou dráhou. Už v roku 2010 uviedla na svetlo sveta chytľavú skladu s názvom Whip My Hair, ktorá si odniesla prevažne pozitívne ovácie. V klipe predviedla svoju divokú povahu, ktorú bez pochýb zdedila po známom hercovi. 

Willow Smith je poriadna rebelka - vyholená hlava a neustále nové a nové tetovania!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ∴ WILLOW ∴ (@willowsmith)

Prostredný syn Jadena Smitha taktiež disponuje vzhľadom, ktorý si pravdepodobne na ulici ihneď všimnete. Kedysi holú hlavu, ktorý si raz nafarbil dokonca na ružovo, vymenil sa prirodzený zostrih. Dvadsaťtriročný Jaden miluje, keď je stredobodom pozornosti. Jeho šatník je plný žiarivých farieb, inklinuje k bývalému hippies hnutiu. Willow syn sa venuje rovnako spevu, hereckú kariéru skúšal ako dieťa po boku svojho známeho otca. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaden Smith (@c.syresmith)

 

Najstarší Smithov potomok - Trey - je nevlastným súrodencom Willow a Jadena. Jeho mamou nie je Jada Pinkettová-Smith, ale Willova bývalá partnerka herečka Sheree Zampino. So svojimi nevlastnými súrodencami však má skvelé vzťahy a dokonca spolupracujú. Trey sa rovnako objavil vo viacerých filmoch, kariéra herca mu však v neskoršom veku veľa nepovedala a dnes sa venuje svojim vlastným projektom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Trey Smith (@treysmith0011)

Sledujte premiéru rozprávky Aladin, v ktorej uvidíte Willa Smitha dnes o 20:35 na JOJke!