John Cena búra mýty o drsných chlapoch: Z hviezdy wrestlingu sa stal úspešný herec!

Možno by ste ho nechceli stretnúť v noci v tmavej uličke, na druhej strane je John Cena poriadny sympaťák a búra viacero mýtov. Vidieť ho môžete ako wrestlingovú hviezdu, ktorá vyhráva takmer každý zápas, ale aj v úlohe úspešného herca.

Príkladom všestranne nadaného herca je statný herec John Cena, ktorý má na konte nielen niekoľko úspešných akčných filmov, ale nemenej slávny je vďaka profesionálnej kariére wrestlingového zápasníka. Za svoju wrestlingovú kariéru stihol získať množstvo významných cien, zdolal aj tých najväčších borcov a stal sa 15-násobným šampiónom Svetovej wrestlingovej organizácie. Ako však o sebe sám hovorí, a hoci sa nám to možno na prvý pohľad nezdá, v súkromí je rodinný typ človeka. 

Zdroj: Forbes.com

Prvá úloha sa mu ušla ešte v roku 2000, šlo však len o malé účinkovanie. Tou pravou vstupnou bránou do filmového priemyslu sa stal až film Vojak z roku 2007. Dva roky po premiére Vojaka si zápasník John Cena zahral opäť hlavnú rolu v snímke 12 kôl. V ďalších rokoch účinkoval vo viacerých rodinných filmoch, dokonca aj v rozprávkach. V roku 2019 sa objavil v rodinnej komédii Hry s ohňom, kde si strihol úlohu sexi hasiča.

Pozrite sa na to, čo dokáže John Cena ako wrestler!

Sledujte film Hry s ohňom dnes o 20:35 na JOJke! 

Tagy: John Cena