Nie sú manželmi, no majú idylický vzťah: Prečo to tak klape Jasonovi Stathamovi a jeho partnerke?

Považujú ich za jeden z najkrajších párov Hollywoodu. A niet sa čomu čudovať. Anglická modelka Rosie Huntington-Whiteley a herec, ktorý je známy prevažne z akčných filmov, sú skutočne krásni ľudia a klape im to z viacerých dôvodov už niekoľko rokov!

Obaja pochádzajú z Británie a sú dobre známi po celom svete. A práve v hlavnom meste Anglicka sa hviezdy pár po prvýkrát stretol. Už v roku 2009 to medzi nimi zaiskrilo, no svoj vzťah potvrdili až v roku 2011. Svoju lásku spečatili zásnubami v roku 2016, napriek tomu sa nikdy nevzali. "Verím v manželstvo, ale byť v šťastnom vzťahu je pre mňa oveľa dôležitejšie," prezradila Rosie v rozhovore pre Self Magazine! 

Ich vzťahu nie je prekážkou ani dvadsaťročný vekový rozdiel, ktorý však takmer nevidieť. Jason oslávil tento rok 55 rokov, Rosie je presne o dvadsať rokov mladšia. Spoločne vychovávajú dve deti. Štvorročného Jacka Oscara a dcérku Isabellu, ktorá prišla na svet vo februári tohto roku. Čo si Rosie na svojom mužovi najviac cení? Neraz uviedla, že je to jeho zmysel pre humor, ale tiež to, že napriek tomu, že stvárňuje akčných machov, je v skutočnosti oddaný partner a otec! 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rosie HW (@rosiehw)

 

Sledujte film Rozhnevaný muž s Jasonom Stathamom dnes o 20:35 na JOJke!