Milovníci humoru, zbystrite pozornosť: Jim Carrey má dvojníčku! A nie len tak hocijakú!

Známa platforma TikTok občas priveje nové talenty. Jednou z nich je aj vtipná Heather Shaw, ktorá sa neskutočne podobá na známeho herca!

Nie je tomu tak dávno, čo oznámil plány na skončenie kariéry. Milovníci humoru však nemusia zúfať. Zrodila sa nová hviezda - Heather Shaw - ktorá si kariéru buduje práve na tom, že ide v šľapajach Jima Carreyho. Ten bol vždy známy svojím nezameniteľným zmyslom pre humor. Vystriedal niekoľko filmových úloh, kde v prestrojení či bez neho dokázal vzbudiť smiech na tvárach ľudí z celého sveta!

Heather Shaw po zahliadnutí jej videí na TikToku mnohí označili prezývkou "žena Jim Carrey" a na to im odpovedala takto: "Je iróniou, že mám takúto tvár, pretože som sa vždycky chcela stať komičkou," uviedla tridsaťštyriročná Američanka po ošiale, ktorý nastal po prvom videu. Je zjavné, že sa mnohí začali pýtať, či nie sú rodina. V skutočnosti by šesťdesiatnik Jim Carrey mohol byť jej otcom, niektorí dokonca tvrdia, že je to sám herec v parochni. Sú to všetko len špekulácie a podoba je čisto náhodná. To, ako dokáže Jima parodovať, je však obdivuhodné!

Zdroj: Instagram
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heather Shaw (@heathershawiskidding)

Sledujte film Ježko Sonic s Jimom Carreym dnes o 20:35 na JOJke!

Tagy: Jim Carrey