Robert Downey Jr. je dvadsať rokov po boku svojej krásnej ženy: Aké je tajomstvo ich vzťahu?

V hereckej brandži sa Robert Downey Jr. pohybuje už od mladosti. Nie je preto prekvapením, že si manželku našiel práve pri práci!

S o osem rokov mladšou Susan Levin sa dal Robert dokopy, keď hral vo filme Gothika. Jeho budúca manželka vtedy túto snímku produkovala. Robert sa do krásnej Susan čoskoro zakukal, tá však dlhšie hovorila nie. Podľa svojich slov nechcela randiť s hollywoodskou hviezdou, ktorá hrá vo filme, ktorý produkuje. Aj ju však charizma herca čoskoro zlomila a od roku 2003 spolu tvorili pár. Nie dlho na to si Robert pred Susan poklakol a od roku 2005 sú manželmi. V roku 2011 sa stali rodičmi prvého spoločného potomka a 2014 privítali druhé dieťatko! 

Takmer dvadsaťročný vzťah vyzerá ako idylický. Aké je jeho tajomstvo? Robert a Susan založili spoločnú produkčnú spoločnosť "Team Downey". Môže sa zdať, že spoločná práca vie byť prekážkou vzťahu. Keďže je však Susan produkčná a Robert herec, nie je to problém. Práve naopak, dokážu spolu perfektne spolupracovať. Ani založenie spoločnej firmy ich nerozdelilo, ale stmelilo ich vzťah. O práci so svojím manželom Susan povedala: "Ráno má trochu pomalší štart ako ja, takže sa musím uistiť, že v jeho systéme je dostatok kávy predtým, ako mu začnem klásť otázky," prezradila vtipný fakt! 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Robert Downey Jr. (@robertdowneyjr)

Sledujte film Doolitle dnes o 20:35 na JOJke!