Topmodelka Simona Krainová ukázala byt po drahej rekonštrukcii: Elegancia a luxus v bielom!

Topmodelka Simona Krainová sa po viac ako dvoch mesiacoch dočkala nového hniezdočka. Po zdĺhavej rekonštrukcii, ktorú s rodinou prečkala v Dominikánskej republike, prevzala zrenovovaný luxusný byt.

Nového kabátu milovaného domova sa topmodelka rozhodne nevedela dočkať. Rekonštrukcia začala už 30. januára a teraz je konečne všetko hotové. Čas renovácie strávila rodina v Dominikánskej republike, kde si pred časom zabezpečili apartmán.

Po novom tak luxusný byt v Prahe ponúka veľmi čisté a minimalistické zariadenie podľa posledných designových trendov. Je vidieť, že si na tom dali skutočne záležať. Celému interiéru vládne nadčasová biela a svetlé drevo.

Vo vchode do bytu víta modelku rodinná fotografia cez celú jednu stenu. Nechýba ani obrovské zrkadlo. Svetlé schody nahor vedú rovno do kuchyne, ktorú dopĺňa systém skríň vytvorených na mieru. Kuchyňa je vybavená aj ostrovčekom s varnou doskou.

V obývačke je zase umiestnená veľká sedačka aj minimalistický stolík. Nad sedačkou nechýba veľký ozdobný luster. Použité boli údajne len tie najkvalitnejšie recyklovateľné materiály. Vzhľad spálne ale Simona Krainová zatiaľ nezverejnila. „Byt bol nádherný, ale keď sa narodili deti, explodovala doslova bomba. Maxík ťapkal ručičkami od jedla po stenách a Bruno ho úspešne nasledoval. Postupom času do brazílskej čerešne na podlahe, nie len tými tatrovkami, kreslili nepravidelné a trvalé obrázky. Časom, ako sa naša rodina rozrastala, sa k nim pridali ešte kamarátky Angela a Aisha. Keď to zhrniem, podarilo sa nám byt zdevastovať a po dvanástich rokoch sme sa rozhodli, že sme konečne pripravení na kompletnú rekonštrukciu,” napísala topmodelka pod video na svojom Instagrame. Pozrite si zábery nového bývania Simony Krainovej vo videu, nižšie v článku.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)