Léa Seydoux je ako chameleón: Sexicu z bondoviek by ste v súkromí len ťažko spoznali!

Francúzska herečka Léa Seydoux je bez debaty krásna žena. Rodená Parížanka môže mnohé ženy inspirovať prístupom ku kráse!

Ak by existovala jedna osoba, ktorá stelesňuje krásu francúzskeho dievčaťa, mohla by ňou byť Léa Seydoux. Napriek mnohým premenám, zostáva jej prístup ku kráse nezmenený. Rovnako je to aj s jej vzťahom k make-upu, pričom Seydoux sa častejšie rozhoduje pre prirodzený vzhľad. Faktom je, že herečka v každej snímke stvárňuje postavy, ktoré si vyžadujú výrazné premeny vzhľadu. Vo filme Nie je čas zomrieť to bol výrazný ženský šarm, dokonalý účes a vždy červené pery, v ďalšej snímke sa nevyhla extrémnemu skráteniu vlasov. Herečka vie, že toto povolanie si vyžaduje aj neraz ťažké rozhodnutia! 

Ako rodená Parížanka dobre vie, čo znamená slovo krása. "Krása je pestrá a subjektívna a prichádza vo všetkých formách," prezradila v rozhovore pre Vogue. Podľa jej slov má ona sama tendenciu prikláňať sa k prirodzenej kráse. Krátke vlasy si zamilovala natoľko, že ich najradšej nosí v súkromí, a to tiež z praktických dôvodov. "Bez ohľadu na náš účes sme vo vnútri vždy rovnaká osoba. Kratší strih je jednoducho ľahší, voľnejší. Dlhšie vlasy sú viac prítomné a často sme v pokušení s nimi interagovať," povedala v rozhovore pre Vogue!​

Sledujte film film Nie je čas zomrieť dnes o 20:35 na JOJke!