Stal sa trapas alebo si TENTO odvážny outfit Lucie Bílá naplánovala? Klobúk dole za odvahu!

Tiahne jej na šesťdesiatku, ale stále je sakramentsky sexi. A to aj neplánovane. Speváčka Lucie Biela totiž na krst nového albumu speváckeho kolegu zvolila taký odvážny outfit, že vo svojom hlbokom dekolte odhalila nielen dekolt, ale aj podprsenku!

Večer plný hudby sa veľmi rýchlo zmenil na oveľa viac sexy pohľad, než mohol ktokoľvek čakať. Populárna speváčka Lucie Bílá, ktorá so svojím neodmysliteľným úsmevom dorazila na krst nového albumu svojho talentovaného kolegu Štefana Margitu totiž svojím outfitom dokázala značne okoreniť spoločenskú akciu, ktorá sa konala v samom srdci Prahy v jej vlastnom divadle! 

Odvážny, elegantný model v typickej čiernej farbe, aký Lucia pre túto príležitosť zvolila, nezostal bez povšimnutia jej širokého okolia. Hlboký dekolt a smelý strih zdôraznil nielen jej štíhle krivky, ale tiež vystavil na obdiv jej zmyselnosť. Lenže výstrih bol tak veľký, že čoskoro všetkým prítomným predviedla svoju spodnú bielizeň, konkrétne teda čipkovanú podprsenku.

Speváčka ocenená mnohými Slávikmi každopádne vyzerala úchvatne a prítomní hostia určite toto spestrenie ocenili. Nešlo totiž o faux pas, ktorý by celú slávnostnú akciu zatienil, ale o trochu toho nečakaného kúzla. A iste sa nehneval ani jej Radek Filipi, Luciin partner a známy fitness tréner. Však uznajte sami - Lucie sa naozaj nemá za čo hanbiť! 

Zdroj: TV JOJ
Tagy: Lucie Bílá